Οι απαντήσεις στα ερωτήματα έχουν κριτήρια τη σαφήνεια και τη λιτότητα. Αν κάποιος θέλει βιβλιογραφία και παραπομπές, μπορεί να το ζητήσει και θα εξυπηρετηθεί. Αν κάποιος θέλει διάλογο, μπορεί να τον ζητήσει και θα τον έχει. Τις απαντήσεις επιμελείται η επιστημονική ομάδα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών, www.andrologia.gr.

Που να απευθυνθώ για πεοσκόπηση;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σπύρος: Καλησπέρα γιατρέ, θα ήθελα να μοιραστώ τις ανησυχίες μου μαζί σου. Η κοπέλα μου είναι θετική (δεν χρησιμοποιούσαμε προφυλακτικά) σε εξέταση για εξωτερικά κονδυλώματα. Έκανε μόλις καυτηριασμό και θέλω να κάνω και εγώ εξέταση για να δω αν είμαι θετικός ή όχι. Είχα πάει πρόσφατα σε ένα αφροδίσιο και δερματολογικό νοσοκομείο να κάνω την εξέταση που λέγεται πεοσκόπηση και μου είπαν πως δεν μπορώ να την κάνω εάν δεν υπάρχουν ενδείξεις και απλά κοίταξαν βάλανο και όρχεις χωρίς να κάνουν κάποια εξέταση. Εγώ επιθυμώ να κάνω πεοσκόπηση και να θεραπευτώ. Που να απευθυνθώ και τι να κάνω; Ευχαριστώ πολύ.

Αγαπητέ,

Θα πρέπει να απευθυνθείτε σε ιδιωτικό Ανδρολογικό ιατρείο ή σε δημόσιο Νοσοκομείο που έχει Ανδρολογικό τμήμα. Απευθυνθείτε στην ΕΜΑΣ (Εταιρεία Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας 210-6777070) για να σας κατευθύνει σωστά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ευχαριστούμε για την επικοινωνία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης