Μετά το ανεπιτυχές πέρασμά του από τη Λεβάντε, ο Φάνης Γκέκας μοιάζει… αναγεννημένος στην Τουρκία, όπου επέστρεψε για λογαριασμό της Ακίσαρσπορ.

Ο Λαρισαίος επιθετικός στα πρώτα δύο παιχνίδια του με τους νεοφώτιστους έχει… προλάβει να σημειώσει ήδη τρία γκολ και μάλιστα τα δύο εξ αυτών χάρισαν το «τρίποντο» στην ομάδα του στον προχθεσινό αγώνα με την Μπουγιούκσεχιρ, επιτρέποντάς της έτσι να έχει βάσιμες ελπίδες για την παραμονή στην πρώτη κατηγορία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γκέκας με δηλώσεις του αναφέρθηκε στη μέχρι στιγμής παρουσία του στη τουρκική λίγκα, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η Ακίσαρ θα κερδίσει τη σωτηρία της, ενώ έδωσε σύνθημα νίκης, εν όψει του ματς με τη Γαλατάσαραϊ.

«Πετύχαμε μία σπουδαία νίκη, στην οποία είχα συμβολή. Πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Πιστεύω πως μπορούμε να παραμείνουμε στην κατηγορία. Έχω σημειώσει τρία γκολ σε δύο ματς. Δουλειά μου είναι να σκοράρω και αυτό κάνω. Ελπίζω να τα καταφέρω και κόντρα στη Γαλατάσαραϊ και να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να νικήσουμε» τόνισε αρχικά ο Έλληνας στράικερ.

Εν συνεχεία, κληθείς να σχολιάσει την απόκτηση του Ντιντιέ Ντρογκμπά από τη «Γαλατά», επεσήμανε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το τουρκικό πρωτάθλημα είναι πολύ δυνατό και ο Ντρογκμπά ένας μεγάλος σταρ παγκόσμιας κλάσης. Είναι σημαντικό για το τουρκικό πρωτάθλημα να έχει τέτοιους παίκτες. Είναι ευχαρίστηση για μένα να αγωνίζομαι εναντίον του. Ελπίζω να νικήσουμε».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης