Τι κι αν η Τσέλσι θεωρείται το αουτσάϊντερ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Μπάγερν Μοναχου;

Ο προπονητής των «μπλε», Ρομπέρτο Ντι Ματέο, με δηλώσεις του διατράνωσε πως η ομάδα του δεν έχει τίποτα να φοβηθεί τίποτα αφού, όπως απέδειξε με τον αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα στα ημιτελικά, είναι ικανή για τα πάντα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ιταλός τεχνικός μιλώντας σε εκδήλωση του συλλόγου για την ανάδειξη του κορυφαίου παίκτη της χρονιάς, βραβείο που κατέκτησε ο Χουάν Μάτα μόλις στην πρώτη του σεζόν στην ομάδα, δήλωσε σχετικά: «Αφού καταφέραμε να περάσουμε το εμπόδιο της Μπαρτσελόνα τότε μπορούμε να νικήσουμε τον οποιοδήποτε. Υποτίθεται ότι είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο αλλά και εμείς έχουμε πολύ καλούς παίκτες, ποιοτικούς και με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Οι τελευταίες 9 εβδομάδες ήταν απολαυστικές. Οι παίκτες ήταν πολύ καλοί απέναντι μου, είχαν υψηλή απόδοση και έχουν την ευκαιρία να κατακτήσουν το τρόπαιο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης».

Στην Τσέλσι, που την περασμένη εβδομάδα κατέκτησε το κύπελλο Αγγλίας, ξέρουν ότι ο μόνος τρόπος για να συμμετάσχουν στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου είναι να κατακτήσουν το τρόπαιο στον τελικό της 19ης Μαΐου, μέσα στην έδρα της Μπάγερν. Ο λονδρέζικος σύλλογος όμως θα δώσει αυτή την «μάχη» με πολλές απουσίες αφού θα λείψουν οι Τέρι, Ιβάνοβιτς, Ραμίρες, Μεϊρέλες. Ο αρχηγός της Τσέλσι, Τζον Τέρι, σχολίασε σχετικά λέγοντας: «Προφανώς εγω και οι υπόλοιποι παίκτες που θα απουσιάσουμε από τον τελικό είμαστε πολύ απογοητευμένοι αλλά θα είμαστε εκεί για να στηρίξουμε τους συμπαίκτες μας. Τέτοια παιχνίδια απαιτούν μεγάλους παίκτες και σίγουρα έχουμε πολλούς από αυτούς στην ομάδα μας».

Ο Ισπανός μέσος, Χουάν Μάτα, αμέσως μετά την βράβευση του ως παίκτης της χρονιάς για την Τσέλσι δήλωσε: «Είναι μια υπέροχη χρονιά για μένα. Κατακτήσαμε το κύπελλο Αγγλίας και έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε το Τσάμπιονς λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου. Δεν θα την ξεχάσω ποτέ αυτή την χρονιά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης