Στην Αγγλία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νταβίντ Οσπίνα, καθώς η Άρσεναλ ανακοίνωσε σήμερα ότι ο Κολομβιανός τερματοφύλακας υπέγραψε μακροχρόνιο συμβόλαιο, χωρίς να δημοσιοποιήσει το κόστος της μεταγραφής.

Ο 25χρονος διεθνής γκολκίπερ, ο οποίος έχει φορέσει 49 φορές τη φανέλα με το εθνόσημο, εντάσσεται στο δυναμικό των «κανονιέρηδων» προερχόμενος από τη Νις, με την οποία «έγραψε» 189 συμμετοχές στο πρωτάθλημα στη διάρκεια της εξαετούς θητείας του στη γαλλική ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Νταβίντ Οσπίνα είναι ένας άριστος τερματοφύλακας, με καλή εμπειρία και ένα αποδεδειγμένο ρεκόρ απόδοσης με τη Νις και την εθνική Κολομβίας» δήλωσε ο τεχνικός των Λονδρέζων, Αρσέν Βενγκέρ, στην ιστοσελίδα του συλλόγου και συμπλήρωσε: «Θα προσθέσει δύναμη στην ομάδα μας και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που εντάσσεται σε μας».

Ο Οσπίνα αναμένεται να κάνει την πρώτη συμμετοχή του για λογαριασμό της Άρσεναλ στο τουρνουά προετοιμασίας “Emirates Cup” που θα διεξαχθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο στο γήπεδο της ομάδας, το «Εμιρέιτς Στέιντιουμ» με τη συμμετοχή των «κανονιέρηδων», της Μονακό, της Βαλένθια και της Μπενφίκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης