Ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε στην εφημερίδα «Metrosport» για την ανανέωση του συμβολαίου του και δήλωσε ότι είναι έτοιμος να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ και την επόμενη σεζόν. Ο Ουρουγουανός επεσήμανε ότι δεν περίμενε να αγωνίζεται τόσα χρόνια στον ΠΑΟΚ και αποκάλυψε ότι μέσα σε πέντε λεπτά είχε αποφασίσει να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

«Το πιο σημαντικό είναι ότι νιώθω πολύ καλά και θέλω να συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο. Εδώ είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος. Συμφωνήσαμε με την ομάδα να συνεργαστούμε για ακόμα έναν χρόνο και πιστεύω ότι όλα είναι καλά. Είμαι χαρούμενος και υπερήφανος που θα δώσω πόλεμο με όλους για ακόμα μία χρονιά» είπε ο Γκαρσία και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σημαίνει πάρα πολλά για εμένα αυτό. Ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό μου ότι θα έμενα τόσα χρόνια στον ΠΑΟΚ. Αυτό που μπορώ να πω τώρα είναι ότι έχω ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο και θα δώσω ό,τι καλύτερο από τον εαυτό μου για την ομάδα. Και φυσικά να προσπαθήσουμε όλοι να δώσουμε πράγματα που δεν κατορθώσαμε να δώσουμε στη σεζόν που τελείωσε. Κάποια στιγμή, κάποια μέρα θα πρέπει να γυρίσει και ο τροχός».

Τέλος, ανέφερε: «Ήταν πολύ εύκολη απόφαση. Δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα. Για αυτό και δεν χρειάστηκαν περισσότερο από πέντε λεπτά για να πάρω την τελική μου απόφαση».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης