Πύρρειος αποδείχθηκε η χθεσινή νίκη (2-1) του Άρη επί της Βέροιας στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση προέκυψαν αρκετά προβλήματα τραυματισμών για τους «κίτρινους», που πάντως ανησυχούν περισσότερο για την περίπτωση του Ρούμπεν Πουλίδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός, που αποχώρησε στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με τη Βέροια, υποβλήθηκε σήμερα σε υπέρηχο, ο οποίος φανέρωσε βαριά θλάση στο πόδι.

Πλέον μένει να προσδιοριστεί το διάστημα που θα απουσιάσει ο έμπειρος στόπερ από τις υποχρεώσεις της ομάδας, που σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, μπορεί να φτάσει και τους δύο μήνες.

Από εκεί και πέρα, θλάση στη γάμπα αποκόμισε ο Μανόλης Παπαστεργιανός στο ματς με τη «βασίλισσα» του Βορρά και αναμένεται κι αυτός με τη σειρά του να υποβληθεί σε υπέρηχο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά τον Χαράλαμπο Οικονομόπουλο που «κληρονόμησε» ένα σχίσιμο στο φρύδι, η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία και δεν τίθεται ζήτημα απουσίας του από τη σαββατιάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό.

Εν τω μεταξύ, στο ματς με τους Βοιωτούς θα απουσίασουν οι τιμωρημένοι Νταβίντ Αγκάνθο, Νούνο Κοέλιο, Κώστας Καζναφέρης (οι δύο πρώτοι αναχώρησαν σήμερα με άδεια για Ισπανία και Πορτογαλία αντίστοιχα).

Τέλος, κάρτες συμπλήρωσε και ο Γιάννης Γιαννιώτας, ο οποίος αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή του στο εκτός έδρας παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής με τον Πανθρακικό.

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης