Σύνθημα πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου έδωσε ο Χρήστος Αφρουδάκης. Ο Έλληνας διεθνής τόνισε ότι η ομάδα του Καναδά, παρά το γεγονός ότι παίζει στην έδρα της, δεν αποτελεί φόβητρο για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Ο Χρήστος Αφρουδάκης είπε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ:

«Προτιμώ τον Καναδά από την Ισπανία. Είναι σίγουρα υποδεέστερη ομάδα και, ακόμα κι αν παίζουν στην έδρα τους, δεν αποτελεί φόβητρο. Με την Ισπανία το παιχνίδι θα ήταν ντέρμπι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάθε παιχνίδι είναι ένα όφελος και, εάν όλα πάνε καλά και πάρουμε την πρόκριση, θα δώσουμε και κάποια φιλικά πριν από την Ολυμπιάδα, ώστε να δέσουμε σαν ομάδα. Αρκεί βέβαια να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τη νίκη στο επόμενο παιχνίδι και να σφραγίσουμε την πρόκριση.

Αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με τους Ρουμάνους, στο οποίο αξίζαμε έστω την ισοπαλία, στα υπόλοιπα δείξαμε τον πραγματικό μας εαυτό. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει μία καλύτερη θέση, δηλαδή να τερματίζαμε στη δεύτερη. Η αλήθεια πάντως είναι ότι ένα προολυμπιακό τουρνουά κρύβει πολλές εκπλήξεις και υπάρχει άγχος στους αθλητές και τις ομάδες.

Προφανώς, η Ολλανδία είναι μία σχετικά πιο εύκολη και αδύναμη αντίπαλος και, αφού εμείς ήμασταν συγκεντρωμένοι από την αρχή, δεν τους αφήσαμε πολλά περιθώρια αντίδρασης. Επίσης, με τους Γερμανούς κάναμε ιδανικό παιχνίδι στον επιθετικό τομέα, όχι όμως και στην άμυνα που θα μπορούσαμε να πάμε καλύτερα και να μη δεχθούμε 9 γκολ. Βέβαια, έχοντας πολύ καλή απόδοση με το Μαυροβούνιο, το οποίο είναι κορυφαία ομάδα, είδαμε την ποιότητα που έχουμε και αυτό ήταν και το κλειδί με τους Γερμανούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ευτυχώς πρόλαβα και συνήλθα από την αρχή του τουρνουά και πλέον βρίσκομαι κανονικά σε αγωνιστικούς ρυθμούς».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης