Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τη Σιένα στο κεκλεισμένων των θυρών ΣΕΦ, σε μια αναμέτρηση για την 9η αγωνιστική των ομίλων της Ευρωλίγκας. Για το παιχνίδι μίλησε ο Μάρκο Κρέσπι, ο οποίος στάθηκε στο γεγονός ότι το γήπεδο δε θα έχει κόσμο.

«Δεν είναι συνηθισμένο να παίζεις σε άδειο γήπεδο, όμως όταν αντιμετωπίζεις τους πρωταθλητές Ευρώπης, μπαίνεις κατευθείαν σε ατμόσφαιρα αγώνα» δήλωσε εν όψει του αγώνα της Πέμπτης ο προπονητής της ιταλικής ομάδας και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει όλα τα παιχνίδια που έχει δώσει φέτος και ο τρόπος με τον οποίο αγωνίζεται έχει τον τέλειο συνδυασμό ποιότητας και αποτελεσματικότητας. Ο κόουτς Μπαρτζώκας κάνει καταπληκτική δουλειά. Εμείς έχουμε μπροστά μας μια ευκαιρία να βελτιωθούμε. Αν καταφέρεις να κάνεις κάτι θετικό απέναντι στους πρωταθλητές Ευρώπης, αυτό μπορεί να το θυμάσαι για το υπόλοιπο της σεζόν».

Ο γκαρντ της ομάδας Τέιλορ Ρότσεστι ανέφερε με τη σειρά του: «Πάντα είναι συναρπαστικό να αντιμετωπίζεις τον Ολυμπιακό. Είναι σπουδαία ομάδα. Πρόκειται για τους πρωταθλητές Ευρώπης, που δεν έχουν ακόμη χάσει παιχνίδι. Συνεπώς είναι μια μεγάλη ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε τους καλύτερους και θα πρέπει να παρουσιάσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Θα πρέπει να βελτιωθούμε στην άμυνα, την επίθεση και την εκτέλεση. Χρειάζεται να έχουμε στο παιχνίδι μας ένταση και επιθετικότητα».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης