Ο ΠΑΟΚ κοντράρεται με την Κίμικ στην Ουκρανία, σε παιχνίδι για την 9η αγωνιστική του 6ου ομίλου του Eurocup. Η αναμέτρηση θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πρόκρισή του «Δικεφάλου» στην επόμενη φάση και ο Σούλης Μαρκόπουλος ζήτησε από τους παίκτες του συγκέντρωση.

«Συνεχίζουμε με την ευρωπαϊκή μας πορεία με ένα ακόμη πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Η Κίμικ είναι μια πολύ καλή ομάδα, έχει πολύ ισχυρό ρόστερ, γεμάτο σε όλες τις θέσεις και έχει ψηλά κορμιά στη ρακέτα και πολύ καλούς παίκτες στην περιφέρεια. Το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού τους περνά μέσα από τα χέρια των Αμερικανών που έχουν. Προερχόμαστε από μια κακή απώλεια και θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον αγώνα με τέτοιο τρόπο ώστε να διορθώσουμε τα λάθη μας, αλλά και να είμαστε συγκεντρωμένοι», είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι κι αφιερωμένοι σε αυτό που κάνουμε. Παίξαμε εναντίον τους στην έδρα μας και τους κερδίσαμε μετά από ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Αυτό σημαίνει ότι αν παραμείνουμε σοβαροί και πειθαρχημένοι θα έχουμε την ευκαιρία να παλέψουμε για τη νίκη. Θα είναι δύσκολο, πάντως, γιατί παίζουν στην έδρα τους».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης