Αρκετές εκπλήξεις στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον αυριανό τελικό με τον Αστέρα Τρίπολης, αφού ο Μίτσελ πήρε στην 20αδα τον ανέτοιμο Αβραάμ Παπαδόπουλο και τον Πίνο και άφησε εκτός τους Βλαχοδήμο, Γκρέκο και Παπάζογλου!

Την τελευταία τους προπόνηση πριν από τον τελικό του Κυπέλλου με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης (20:30, ΟΑΚΑ), πραγματοποίησαν το απόγευμα της Παρασκευής στου Ρέντη οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Το πρόγραμμα περιελάμβανε δουλειά πάνω στο κομμάτι της τακτικής, της ανάπτυξης και της κατοχής και σωστής κυκλοφορίας. Οι παίκτες έπαιξαν πολλή ώρα με την μπάλα στα πόδια, κάνοντας δίτερμα και δουλεύοντας πολύ υπό τις οδηγίες όλου του τεχνικού τιμ της ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Παπαδόπουλος έκανε πρόγραμμα αποκατάστασης, αλλά είναι πιθανό να μπήκε στην αποστολή για ψυχολογικούς λόγους.

Αναλυτικά η αποστολή: Κάρολ, Μέγιερι, Αμπντούν, Κοντρέρας, Τζιμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Χολέμπας, Ιμπαγάσα, Λυκογιάννης, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Μοντέστο, Παπαδόπουλος, Πίνο, Ρουγκάλας και Σιόβας.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Παπάζογλου, Βλαχοδήμος, Ντιακιτέ, Πάντελιτς, Γκρέκο και ο Ιωαννίδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Γιώργος Περράκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης