Το 1-1 ήταν το σκορ της φιλικής αναμέτρησης ανάμεσα στην Εθνική Ελπίδων και τη Σκωτία, η οποία διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Κορίνθου, μπροστά σε 4.000 θεατές.

Στο 12ο λεπτό οι Έλληνες άνοιξαν το σκορ. Ο Βέλλιος επιχείρησε σέντρα και ο Καρέλης με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Το 1-1 για τους φιλοξενούμενους πέτυχε στο 58’ ο Ουάτ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, το οποίο έκανε ο Λυκογιάννης στον Μακένζι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι διεθνείς πίεσαν στη συνέχεια για το δεύτερο γκολ, όμως έχασαν αρκετές ευκαιρίες. Ο Τριανταφυλλόπουλος στο 61’ αστόχησε σε κεφαλιά, στο 65΄ ο Κέτινγκς απέκρουσε δυνατό κοντινό σουτ του Γιαννιώτα, στο 67΄ ο Μπάλλας βρέθηκε απέναντι στον Κέτινγκς, αλλά πλάσαρε άουτ και στο 69΄ ο Κολοβός από πλεονεκτική θέση σούταρε στην αγκαλιά του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Ελλάδα:
Γιαννιώτης (46΄ Καπίνο), Βλάχος, Λυκογιάννης, Ποτουρίδης (46΄ Τριανταφυλλόπουλος), Κουρμπέλης (46΄ Μπουγαΐδης), Λαγός (46΄ Φουρλάνος), Μπάλλας, Βιτώρος (46΄ Γιαννιώτας), Κολοβός, Βέλλιος (46΄ Διαμαντάκος), Καρέλης (46΄ Κατίδης).

Σκωτία:
Κέτινγκς, Ντάφι (57΄ Ο΄ Ντόνελ), Μακάτι, Κερ, Ρόμπερτσον (78΄ Ουάλας), Τάπινγκ, Μακγέουκ (35΄ Μακένζι), Μακέιμπ, Ουάτ, Άρμστρονγκ, Μπάνιγκαν.

«Η διαφορά δυναμικότητας με τη Σκωτία ήταν ξεκάθαρη. Δημιουργήσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες και είναι κρίμα που μια τέτοια εμφάνιση δεν συνοδεύθηκε από τη νίκη. Αυτή είναι η ουσία των φιλικών προετοιμασίας. Μπορούμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και στο τέλος να δούμε τις ατέλειές μας και τους λόγους για τους οποίους δεν ήρθε η επιτυχία. Δώσαμε τη δυνατότητα σε όλα τα παιδιά να παίξουν και να δούμε την αγωνιστική τους κατάσταση. Η ομάδα αυτή προετοιμάζεται για το νέο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ελπίδων, αλλά και για το Παγκόσμιο Κύπελλο U-20 της Τουρκίας. Είμαι ικανοποιημένος από όλους τους παίκτες και εύχομαι να έχουμε ανάλογη συνέχεια από πλευράς απόδοσης», ήταν το σχόλιο του ομοσπονδιακού προπονητή Κώστα Τσάνα.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης