Ένταση υπήρξε έξω από το γήπεδο της Τούμπας, λίγες ώρες πριν από την σέντρα του μεγάλου ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό.

Οπαδοί του «δικεφάλου» του Βορρά επιχείρησαν να προσεγγίσουν τον χώρο που φτάνουν οι αποστολές των δύο ομάδων, έξω από τα αποδυτήρια, με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση με δυνάμεις της Αστυνομίας, που έκανε χρήση δακρυγόνων για να τους απομακρύνει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νέα ένταση σημειώθηκε λίγη ώρα αργότερα, όταν οπαδοί πέταξαν πέτρες και αντικείμενα προς τους αστυνομικούς που βρίσκονταν περιμετρικά του γηπέδου.

Οι άνδρες της αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη ενός οπαδού που συμμετείχε στα επεισόδια. 

Έφτασε χωρίς προβλήματα ο Ολυμπιακός στην Τούμπα

Στο μεταξύ, στις 17.45 έφθασε στο γήπεδο της Τούμπας η αποστολή του Ολυμπιακού, συνοδευόμενη από ισχυρή αστυνομική δύναμη, χωρίς να σημειωθούν επεισόδια.

Μπροστά από τη θύρα, που οδηγεί στα αποδυτήρια, αρκετή ώρα νωρίτερα, είχαν αναπτυχθεί διμοιρίες των ΜΑΤ, ενώ σχηματίστηκε και κλοιός από σταθμευμένα λεωφορεία της ΕΛ.ΑΣ., για να αποτραπεί η πρόσβαση σε κάθε φίλαθλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εξάλλου, πολύ έντονη είναι και η παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων, σε κεντρικούς δρόμους και κομβικά σημεία, σε μεγάλη απόσταση από το γήπεδο, για την αποτροπή πιθανών επεισοδίων.

Video: thestival.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης