Δύο μήνες νωρίτερα προσδοκούν να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα στην ΑΕΚ, αφού στην Αθήνα αναμένονται στελέχη της εταιρείας Seynour Pierce του Κιθ Χάρις, για τις τελικές επαφές με τον Δημήτρη Βιντιάδη, με στόχο να μπουν άμεσα 10,2 εκατ. ευρώ στα ταμεία της ΠΑΕ.

Σε επικοινωνία που υπήρξε την Τετάρτη ανάμεσα στον υποψήφιο επενδυτή και τον Ανδρέα Δημητρέλο, ο πρόεδρος της «Ένωσης» ενημερώθηκε ότι σε τέσσερις ημέρες θα βρίσκονται 2-3 στελέχη της εταιρείας του Κιθ Χάρις στην Ελλάδα, με σκοπό ν’ αναζητηθεί ο καταλληλότερος τρόπος για να ολοκληρωθεί η συμφωνία με την ΑΕΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, θα πρέπει να καταρτιστούν το business plan, ο τρόπος κατάθεσης των χρημάτων που απαιτούνται για το 51% των μετοχών και, εκτός από κάποια άλλα διαδικαστικά θέματα, οι προτεραιότητες για τα χρέη που «πνίγουν» αυτήν τη στιγμή τον σύλλογο.

Ο Βιντιάδης θεωρεί ότι οι Άγγλοι θα μείνουν στην Αθήνα για τρεις μέρες, διάστημα στο οποίο και αναμένεται να έχουν κλείσει όλες οι εκκρεμότητες.

Από εκεί και πέρα, σχετικά με τα χρήματα που αναμένονταν να μπουν στα ταμεία της ΠΑΕ, στην αρχή γινόταν λόγος για 4-5 εκατ. ευρώ άμεσα, ώστε να καλυφθούν οι τρέχουσες ανάγκες που υπάρχουν, και στη συνέχεια το ποσό να φτάσει έως τα 10,2 εκατ. ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Γιώργος Περράκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης