Σε θρίλερ με άσχημο τέλος εξελίχθηκε η μεταγραφή του Νταβίντ ντε Χέα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Ρεάλ Μαδρίτης. Τα ισπανικά μίντια μάλιστα προχωρούν το θέμα και τα βάζουν τη διοίκηση των «μερένχες»:

«Γελοιότητα», αναφέρει στο σημερινό της πρωτοσέλιδο η «Marca» με αφορμή τον κακό συγχρονισμό των δύο συλλόγων, με την «As» να ρίχνει ευθύνες στη διοίκηση του Φλορεντίνο Πέρεθ έχοντας τον τίτλο «Florentinada». Τέλος, η καταλανική «Sport» φιλοξενεί πρωτοσέλιδο με τίτλο «Γελοιότητα της Ρεάλ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση με τους δύο συλλόγους να καθυστερούν χαρακτηριστικά να συμφωνήσουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Δε Χέα, με συνέπεια η Ρεάλ να δηλώσει τη μεταγραφή περίπου μισή ώρα αφότου είχε ολοκληρωθεί η μεταγραφικής περίοδος στην Ισπανία!

Κατά συνέπεια αυτή τη στιγμή ο Δε Χέα είναι «ξεκρέμαστος», μιας και αν δεν βρεθεί λύση για να δικαιολογηθούν τα… αδικαιολόγητα, δεν θα μπορεί να παίξει ούτε στη Ρεάλ αλλά ούτε και στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Οι υπεύθυνοι της Ρεάλ πάντως δεν σκοπεύουν να μείνουν άπραγοι αλλά σκοπεύουν να στείλουν το θέμα στη FIFA αφού οι ίδιοι υποστηρίζουν ότι έστειλαν εμπρόθεσμα το συμβόλαιο του στην παγκόσμια ομοσπονδία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης