Με το φιλικό των Βετεράνων της ομάδας, που φέρει την ονομασία «η Ώρα των Θρύλων» ξεκίνησε η φιέστα του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του νταμπλ.

Οι παλαίμαχοι των Πειραιωτών, οι οποίοι ήταν χωρισμένοι σε δύο ομάδες, τους «ερυθρόλευκους» και τους «άσπρους», απέδειξαν ότι παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει τα χρόνια δεν έχουν ξεχάσει το… τόπι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τη νίκη πήρε η ομάδα που φορούσε τις άσπρες φανέλες, καθώς επικράτησε με 3-2, χάρη σε δύο τέρματα του Σίνισα Γκόγκιτς και ένα του Νίκου Τσιαντάκη. Το μοναδικό γκολ των ηττημένων σημείωσε ο Στέλιος Γιαννακόπουλος.

Αξίζει να σημειωθεί πως και τα πέντε γκολ του παιχνιδιού επιτεύχθηκαν στο δεύτερο μέρος, όταν και αγωνίστηκε το… νέο αίμα των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών, αποτελούμενη από τους Σίνισα Γκόγκιτς, Όλεγκ Προτάσοφ, Γιώργο Βαΐτση, Νίκο Βαμβακούλα, Στέλιο Γιαννακόπουλο, Γιώργο Κοκολάκη, Νίκο Τσιαντάκη και πολλούς άλλους.

Αντίθετα στο πρώτο μέρος του ματς αγωνίστηκαν παλιές δόξες των Πειραιωτών με τον μεγάλο αρχηγό του Ολυμπιακού, Ηλία Ρωσίδη, να… βγάζει όλο το ημίχρονο διάρκειας μισής ώρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα στην αρχική ενδεκάδα ήταν ο γενικός γραμματέας του συνδέσμου, Αντώνης Γλύκας, όπως και οι Παναγιώτης Κελεσίδης, Γιάννης Γκαϊτατζής.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης