Για τη μετεγγραφή του στην Μπριζ μίλησε ο Σπύρος Φουρλάνος, τονίζοντας ότι σημαντικό ρόλο στο να αποδεχτεί την πρόταση των Βέλγων έπαιξε η παρουσία του Άρναρ Γκρέταρσον.

«Ήμουν στον Παναθηναϊκό από τα παιδικά μου χρόνια και πλέον ήμουν έτοιμος για το επόμενο βήμα στη καριέρα μου. Όταν η Μπριζ εξέφρασε το ενδιαφέρον της, έπρεπε ν’ αποδεχτώ την πρόταση της. Υπήρχαν και άλλες ομάδες που ενδιαφέρθηκαν, όμως η Μπριζ ήταν αυτή που με έπεισε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η παρουσία του Άρναρ Γκρέταρσον έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφαση μου, καθώς με γνώριζε από την περίοδο που αγωνιζόμουν στην Ελλάδα και κατάφερε να με πείσει», ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο 19χρονος μέσος.

Εν συνεχεία ο πρώην πλέον άσος του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στη θέση που προτιμά ν΄αγωνίζεται και στα τεχνικά του χαρακτηριστικά: «Προτιμώ να παίζω σαν μεσοεπιθετικός, όμως έχω τη δυνατότητα ν’ αγωνίζομαι σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής και είμαι αριστεροπόδαρος. Για μένα ήταν μεγάλη ευκαιρία να έρθω στο Βέλγιο. Ελπίζω τη νέα σεζόν ν’ αγωνιστούμε στο Champions League και να γίνω σημαντικό κομμάτι της ομάδας».

Για την μεταγραφή του Σπύρου Φουρλάνου, μίλησε και ο Αρναρ Γκρέταρσον, που εκτελεί χρέη τεχνικού διευθυντή στην Μπριζ, επισημαίνοντας: «Ο Σπύρος είναι ένα νέο ταλέντο. Έχει μεγάλες προοπτικές βελτίωσης. Είναι μία διεθνή… ελπίδα για την χώρα και πιστεύω ότι θα «εκραγεί» υπό τις οδηγίες του Χουάν Κάρλος Καρίδο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης