Θέμα έχει προκύψει με τη Βούλα Παπαχρήστου, η οποία έχει να εμφανιστεί στις προπονήσεις του τριπλούν πάνω από δύο μήνες, ενώ πληρώνεται κανονικά από το Δημόσιο.

Η αθλήτρια, που είχε αποκλειστεί από τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου εξαιτίας ενός ρατσιστικού ανεκδότου, θεωρείται «αγνοούμενη» για τον ελληνικό αθλητισμό και δεν έχει δώσει σημεία ζωής, ούτε στον προπονητή της, Γιώργο Πομάσκι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σύντροφος του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, συνεχίζει να λαμβάνει κρατική επιχορήγηση, αλλά έχει εξαφανιστεί από τις προπονήσεις.

Ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, κ. Παναγόπουλος, θα περιμένει την πρόταση της Επιτροπής Υψηλού Αθλητισμού, που θα συνεδριάσει την επόμενη Τρίτη, για να αποφασίσει την αναστολή των προνομίων που απολαμβάνει η Παπαχρήστου ως αθλήτρια του σχεδιασμού.

«Εδώ και δύο μήνες έχω χάσει εντελώς τα ίχνη της. Ούτε τηλεφωνικά δεν έχω μιλήσει μαζί της και πραγματικά δεν ξέρω πού βρίσκεται και τι κάνει. Δυστυχώς, κάναμε τη μέγιστη προσπάθεια, αλλά όλα έχουν και τα όριά τους. Έχω κι εγώ τις ευθύνες μου, αλλά και η ίδια είναι μεγάλη κοπέλα» ήταν τα λόγια του προπονητή της στο contra.gr.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ: Stivoz

Επιμέλεια: Απόστολος Αγιοστρατίτης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης