Στους εκπροσώπους του Τύπου μίλησε μετά τη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Δώνη, Μάκης Αγγελίνας. Όπως τόνισε:

«Θεωρούμε ότι είμαστε σε καλό δρόμο, ότι έχουμε ένα καλό υλικό, είμαστε ικανοποιημένοι που τα νέα παιδιά ανταποκρίνονται σε μεγάλο βαθμό και αυτό μας δίνει θάρρος για τη συνέχεια. Το φιλικό της Εθνικής που ακολουθεί μας δημιουργεί πρόβλημα, πιστεύουμε, όμως, ότι θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει για να κερδίσουμε και τα δύο επόμενα παιχνίδια που έχουμε, απέναντι στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Θέλουμε να κυριαρχούμε στο παιχνίδι, να είμαστε καλοί και να κερδίζουμε. Να κερδίζουμε ακόμη κι όταν δεν είμαστε καλοί, αυτό δείχνει ότι είμαστε μεγάλη ομάδα. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι, είτε βγούμε πρώτοι, είτε δεύτεροι, είτε προκριθούμε στον τελικό του Κυπέλλου, να πάμε να παίξουμε για να “χτυπήσουμε” την πιο πάνω θέση. Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την προπόνηση απουσίαζαν οι διεθνείς Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Αθανασιάδης, Πέλκα,ς Λάζαρ και Κουμάλο, ενώ ατομικό έκαναν οι Ρομπέρ, Λόρενς, Γκαρσία. Μάλιστα, ο τελευταίος υποβλήθηκε νωρίτερα σε εξετάσεις, που έδειξαν ότι δεν έχει πρόβλημα στον τετρακέφαλό του.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης