Επιτακτική ανάγκη χαρακτήρισε ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες τη νίκη για τον Ολυμπιακό στο αυριανό εκτός έδρας αγώνα με την Άντερλεχτ, προκειμένου οι «ερυθρόλευκοι» να μπουν στο κόλπο για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αργεντινός μέσος κατά την αναχώρηση για της Βρυξέλλες:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, ίσως γιατί δεν καταφέραμε στο πρώτο ματς στην έδρα μας να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Έχουμε την υποχρέωση να κερδίσουμε και πάρουμε τους τρεις βαθμούς καθώς είναι σημαντικό για μας και το μέλλον μας στη διοργάνωση».

Αναφορικά με τα στοιχεία που θα πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός σε σχέση με το ματς της πρεμιέρας με την Παρί Σεν Ζερμέν, σχολίασε: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι και πρέπει να έχουμε την ένταση στο πρώτο ματς στο πρώτο ημίχρονο συγκέντρωση και ιδιαιτέρα στις στημένες που μας στοίχισε την ήττα στο πρώτο ματς και μερικές φορές αυτά τα λάθη στοιχίζουν αρκετά».

Τέλος, για την κατάσταση της Άντερλεχτ, ξεκαθάρισε: «Είναι μια διοργάνωση ιδιαίτερη και διαφορετική. Όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν διαφορετικό κίνητρο όταν παίζουν στη διοργάνωση αλλά το σημαντικό είναι πώς θα είμαστε εμείς. Δεν έχει σημασία σε ποια κατάσταση είναι κάθε ομάδα στο πρωτάθλημά της και σημασία είναι πως θα παρουσιαστούμε εμείς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης:

Στις Βρυξέλλες ο Ολυμπιακός,
Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 1 Οκτωβρίου 2013, 14:21

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης