Λίγες ώρες απέμειναν για την «τιτανομαχία» του ισπανικού πρωταθλήματος.

Η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης ακονίζουν τα… ξίφη τους εν όψει του αποψινού 21.00 (ΟΤΕ TV 1) clasico, που θα διεξαχθεί στο «Καμπ Νου» και αναμένεται να κρίνει πού θα καταλήξει ο φετινός τίτλος στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η «βασίλισσα» βρίσκεται στο +4 από την αιώνια αντίπαλό της, ωστόσο θα μπορούσε να πάει στην πρωτεύουσα της Καταλονίας πιο άνετη, αφού το τελευταίο διάστημα έχει απολέσει αρκετούς βαθμούς, βλέποντας να μειώνεται η διαφορά των 10 βαθμών που είχε τον περασμένο μήνα.

Από την άλλη, η Μπαρτσελόνα, η οποία έχει το μομέντουμ με το μέρος της, θα προσπαθήσει να πλησιάσει στον πόντο τους «μερένχες», προκειμένου να τους αγχώσει ακόμη περισσότερο.

Άξιο αναφοράς, πάντως, είναι το γεγονός ότι οι δύο μονομάχοι, για πρώτη φορά στην ιστορία των αναμετρήσεών τους, προέρχονται από ήττα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Μουρίνιο έχασε από την Μπάγερν με 2-1 στην Αλιάνζ Αρίνα την Τρίτη, ενώ μία ημέρα αργότερα το καμάρι της Καταλονίας ηττήθηκε στο Λονδίνο 1-0 από την Τσέλσι, με τους επαναληπτικούς για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ να διεξάγονται την ερχόμενη εβδομάδα.

Σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, η Μπαρτσελόνα θα παραταχθεί στο αποψινό ντέρμπι χωρίς τον Αλέξις Σάντσες και φυσικά τους Αμπιντάλ και Βίγια, ενώ στον αντίποδα αμφίβολος για τους Μαδριλένους  είναι ο Ρικάρντο Καρβάλιο.

Μπαρτσελόνα ή Ρεάλ; Μέσι ή Ρονάλντο; Η απάντηση θα δοθεί επί… χόρτου στο αποψινό ντέρμπι που καθηλώνει τους απανταχού λάτρεις της στρογγυλής θεάς.

Θυμηθείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα του πρώτου γύρου (Ρεάλ-Μπαρτσελόνα 1-3):

Οι πιθανές συνθέσεις:

Μπαρτσελόνα (Πεπ Γουαρδιόλα): Βαλδές, Άλβες, Αντριάνο, Πικέ, Μασεράνο, Τσάβι, Μπουσκέτς, Ινιέστα, Πέδρο, Σεσκ, Μέσι.

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζοσέ Μουρίνιο)
: Κασίγιας, Αρμπελόα, Μαρσέλο, Ράμος, Πέπε, Κεντίρα, Αλόνσο, Γκανέρο, Ρονάλντο, Ντι Μαρία, Μπενζεμά.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης