Πικραμένος εμφανίστηκε σε δηλώσεις του Μλάντεν Πέτριτς για τον αποκλεισμό του από την αποστολή της Εθνικής Κροατίας, εν όψει της τελικής φάσης του EURO 2012.

«Μπορώ να πω ότι εξεπλάγην και απογοητεύτηκα που δεν κλήθηκα στην ομάδα» τόνισε ο 32χρονος στράικερ, με δηλώσεις του που δημοσιεύονται σήμερα στην «Vecernji List», ενώ επισήμανε ότι ο Μπίλιτς «δεν είχε τηλεφωνήσει για μήνες», προτού τον πάρει ένα τηλέφωνο, λίγο πριν ανακοινώσει την αποστολή, εκτός της οποίας άφησε και τον βετεράνο Ιβάν Κλάσνιτς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ομάδα σίγουρα δεν θα ήταν πιο αδύναμη, εάν οι δυο μας ήμασταν στην αποστολή» συνέχισε ο έμπειρος φορ και εκτίμησε ότι «πολλά πράγματα πρέπει να πάνε καλά» για την Κροατία, προκειμένου να περάσει από τη φάση των ομίλων στο EURO 2012, στην οποία οι «χρβάτσκι» θα αντιμετωπίσουν την πρωταθλήτρια κόσμου και Ευρώπης Ισπανία, την Ιταλία και την Ιρλανδία.

Καταλήγοντας ο Πέτριτς ανέφερε: «Πάνω απ’ όλα, όλοι οι παίκτες μας πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση και να τα δώσουν όλα».

Υπενθυμίζεται ότι ο 32χρονος στράικερ έμεινε ελεύθερος από το Αμβούργο, στο οποίο αγωνιζόταν τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης