Ισόπαλοι χωρίς γκολ αναδείχθηκαν Λεβαδειακός και Πλατανιάς. Η αναμέτρηση διεξήχθη στη Βοιωτία, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League.

Πατήστε εδώ και δείτε τις καλύτερες στιγμές του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το παιχνίδι είχε ελάχιστες φάσεις και δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Ο Πλατανιάς δεν μπόρεσε να γίνει ιδιαίτερα απειλητικός για τους γηπεδούχους, ενώ ο Λεβαδειακός είχε καλή στιγμή στο 24’ με τον Κονέ να σουτάρει άουτ. Για την ομάδα της Κρήτης στο 37’ ο Ναζλίδης έπιασε μία κεφαλιά, όμως ο Σηφάκης δεν ανησύχησε και μπλόκαρε.

Ο Λεβαδειακός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο δεύτερο μέρος και στο 50’ ο Βούκτσεβιτς με δυνατό σουτ δεν μπόρεσε να βρει στόχο. Ο Πλατανιάς στο 72’ είχε την πιο επικίνδυνη στιγμή του με τον Γκόμεζ, ενώ το ματς έκλεισε με τον Σοτέλο να σουτάρει άουτ στο 90’.

Λεβαδειακός – Πλατανιάς 0-0 (Novasports 7)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γκολ:

Κίτρινες κάρτες: Σάντσες, Γκόμεζ, Κώτσιος – Κουλιμπαλί, Ναζλίδης, Μπανανά

Κόκκινες κάρτες:

Λεβαδειακός (Σάββας Παντελίδης): Σηφάκης, Νικολακάκης, Μαχαίρας, Κώτσιος, Τόμας, Μάντζιος, Σάντσες, Κονέ, Γκόμεζ (61′ Σοτέλο), Βούκσεβιτς (86′ Γιακουμάκης), Μπορνταγκαράι (69′ Μιλοσάβλιεφ).

Πλατανιάς (Γιάννης Χριστόπουλος): Ολίμπα, Κουλιμπαλί, Ζαραδούκας, Μαχαμάτ, Μπανανά, Αζίζ, Νούνες, Γκόμες (81′ Φιγκέιρα), Τσουράκης (87′ Δημήτρης), Ναζλίδης (70′ Τόρες), Ιτούα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης