Ο Λαρόν Ντέντι δήλωσε χαρούμενος για τη νίκη του Κολοσσού Ρόδου επί του ΑΓΟ Ρεθύμνου και επεσήμανε ότι οι «θαλασσί» έχουν αρκετά περιθώρια βελτίωσης. Ο Αμερικανός κατάφερε να σκοράρει 21 πόντους με τη νέα του ομάδα.

«Είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε, γιατί ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Θέλαμε τη νίκη στην έδρα μας, γιατί ήταν η πρώτη αναμέτρηση και έπρεπε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας. Είμαστε καινούργια ομάδα και μέρα με τη μέρα θα γίνουμε καλύτεροι. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι κερδίσαμε μία πολύ δυνατή ομάδα, όπως είναι το Ρέθυμνο» δήλωσε αρχικά ο Ντέντι για τον αγώνα με το Ρέθυμνο και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όλα τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα, πόσο μάλλον όταν παίζουμε μακριά από την έδρα μας. Ο Ηλυσιακός κέρδισε εκτός έδρας την 1η αγωνιστική και θα παίξει για πρώτη φορά μπροστά στον κόσμο του. Θα πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παίξουμε καλή άμυνα, για να μπορέσουμε να κερδίσουμε».

Σε προσωπικό επίπεδο τόνισε: «Είμαι στη Ρόδο για να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της. Το κλίμα στον Κολοσσό είναι εξαιρετικό, η διοίκηση είναι δίπλα μας και ο κόσμος κοντά μας. Θα προσπαθήσω με όλες τις δυνάμεις μου για το καλύτερο».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης