Η Κύπρος κοντράρεται με την Αλβανία απόψε το βράδυ (21.30), στην πρεμιέρα των προκριματικών του Μουντιάλ 2014. Ο Νίκος Νιόπλιας, ομοσπονδιακός τεχνικός της Κύπρου, τόνισε ότι στόχος της ομάδας του είναι να ξεκινήσει με ένα θετικό αποτέλεσμα.

«Είναι σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Είναι το ξεκίνημα μιας νέας διοργάνωσης και θέλουμε να αρχίσουμε την προσπάθειά μας με ένα θετικό αποτέλεσμα, το οποίο θα μας βοηθήσει και στον εντός έδρας αγώνα που ακολουθεί με την Ισλανδία» είπε ο Νίκος Νιόπλιας και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Παίζουμε σε έναν ισορροπημένο όμιλο, στον οποίο θεωρώ ότι έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα η Ελβετία. Ο κάθε αγώνας είναι σημαντικός και όλες οι ομάδες θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν στον καλύτερο δυνατό βαθμό την έδρα τους. Αυτό θα προσπαθήσουν να κάνουν και οι Αλβανοί και ο δικός μας στόχος είναι να μην τους το επιτρέψουμε. Ξέρουμε πόσο δυνατή είναι η Αλβανία στην έδρα της και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτό που πρέπει για να αντεπεξέλθουμε».

Στην αποστολή βρίσκονται οι Αντώνης Γιωργαλλίδης, Τασος Κίσσας, Χρίστος Μάστρου, Άνθος Σολωμού, Τζέισον Δημητρίου, Στέλιος Πάρπας, Γιώργος Μερκής, Ντόσσα Τζούνιορ, Ηλίας Χαραλάμπους, Αγγελής Χαραλάμπους, Μάριος Νικολάου, Σίνισα Ντοπρασίνοβιτς, Κωνσταντίνος Μακρίδης, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, Βαλεντίνος Σιέλης, Βίνσεντ Λαμπάν, Γιώργος Βασιλείου, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Ανδρέας Αβραάμ, Δημήτρης Χριστοφή, Στάθης Αλωνεύτης, Μιχάλης Κωνσταντίνου και Νέστωρας Μυτίδης.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης