Με τον καλύτερο τρόπο μπήκε στο νέο πρωτάθλημα ο Απόλλωνας Πατρών, καθώς επιβλήθηκε την Κυριακή στην πρεμιέρα της Α1 μπάσκετ των Ανδρών με 80-65 του Ηλυσιακού.

Ο τεχνικός των Αχαιών, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, απέδωσε τη νίκη της ομάδας του στην πολύ άμυνα που έπαιξε, ενώ εμφανίστηκε ικανοποιημένος και από τα πεπραγμένα των παικτών του στην επίθεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θεωρώ ότι κάναμε μια καλή αρχή. Μπήκαμε στον αγώνα με κριτήριο το παιχνίδι της προηγούμενης εβδομάδας. Τρέφουμε μεγάλο σεβασμό στον Ηλυσιακό, γιατί φέτος είναι μια ομάδα που δεν βασίζεται σε έναν παίκτη.

Αλλά και στο επιθετικό κομμάτι έχει πολλές επιλογές. Εμείς αποφασίσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι από την άμυνα. Δεν πιστεύαμε ότι στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος με αλλαγές και όχι καλή χημεία, θα ήμασταν καλοί στην επίθεση.

Γι’ αυτό το λόγο είχαμε σήμερα τρία πλέι μέικερ για σαράντα λεπτά, είχαμε το Λιανό και Ζαφείρη, παίκτες με αμυντικογενείς ρόλους, να πρεσάρουμε και να πιέζουμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτός ήταν ο στόχος μας. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες μου στο αμυντικό κομμάτι γιατί στην επίθεση μια μέρα τα βάζεις την άλλη δεν τα βάζεις. Άμα δουλεύεις έτσι και αναγκάζεις τον αντίπαλο σε 21 λάθη θεωρώ ότι είσαι σε καλό δρόμο».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης