Ισόπαλο με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Παναθηναϊκό, για την 19η αγωνιστική της Super League. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης προηγήθηκε στο 33’ με τον Μπουμάλ, ενώ ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε στο 78’ με τον Μάρκους Μπεργκ. Στο 87’ ο Κολοβός έχασε πέναλτι για λογαριασμό των γηπεδούχων.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το παιχνίδι ήταν κλειστό στο πρώτο μέρος με τον Παναθηναϊκό να το… σπαταλά, χωρίς να μπορεί να πετύχει κάποιο γκολ. Στο πρώτο εικοσάλεπτο δεν καταγράφηκε κάποια καλή φάση, ενώ στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς να καταφέρει να διασπάσει την άμυνα της ομάδας της Νέας Σμύρνης.

Από την άλλη, ο Πανιώνιος πέτυχε ένα απρόσμενο γκολ. Στο 33’ ο Μπουμάλ με σουτ στην κίνηση, έξω από την περιοχή, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Στιλ και άνοιξε το σκορ. Μάλιστα, οι «κυανέρυθροι», που πήραν τα πάνω τους μετά το γκολ, θα μπορούσαν να σκοράρουν για δεύτερη φορά, όμως στο 41’ ο Ιμπαγάσα με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ από πολύ πλεονεκτική θέση, μετά από σέντρα του Μπουμάλ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Νίκος Καρέλης μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και ο Παναθηναϊκός έγινε πιο επιθετικός. Ο Έλληνας φορ στο 52’ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Γιαννακόπουλο, όμως έδωσε πνοή στους «πράσινους» που πίεσαν πολύ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ισοφάριση ήρθε στο 78’. Αρχικά ο Δώνης σούταρε και ο Γιαννακόπουλος απόκρουσε, αλλά η μπάλα έφτασε στον Κλωναρίδη. Από το γύρισμα του Κλωναρίδη, που είχε περάσει στο γήπεδο λίγα λεπτά πριν, ο Μπεργκ με κεραυνό ισοφάρισε σε 1-1 και έδωσε ελπίδες για την ανατροπή στο «τριφύλλι».

Πάντως, μετά το 1-1 ο Πανιώνιος πίεσε και στο 86’ ο Μάνταλος υπέδειξε αυστηρό πέναλτι σε μαρκάρισμα του Σίλντενφελντ. Ο Κολοβός ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο Στιλ απέκρουσε και κράτησε το 1-1. Μέχρι το τέλος του αγώνα οι δύο ομάδες προσπάθησαν να πετύχουν το γκολ της νίκης, χωρίς να τα καταφέρουν.

Πανιώνιος – Παναθηναϊκός 1-1 (Novasports2)

Γκολ: 33′ Μπουμάλ – 78′ Μπεργκ
87′ έχασε πέναλτι ο Κολοβός

Κίτρινες κάρτες:
Σίλντενφελντ, Ζέκα

Κόκκινες κάρτες:


Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης):
Γιαννακόπουλος, Αργυρόπουλος, Παντίδος, Ρισβάνης, Τασουλής, Κόρμπος, Μητρόπουλος, Μπουμάλ (80′ Μπούζας), Κολοβός (90′ Μασούρας), Ιμπαγάσα (55′ Πάνος), Γιάννου.

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου):
Στιλ, Χουχούμης, Λαγός (62′ Δώνης), Μπεργκ, Ζέκα, Μπαϊράμι (46′ Καρέλης), Ατζαγκούν (76′ Κλωναρίδης), Ταυλαρίδης, Σίλντενφελντ, Πράνιτς, Πέτριτς

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης