Στο δυναμικό της ΑΕ Πάφου ανήκουν κι επίσημα πλέον οι Πασχάλης Μελισσάς και Δημήτρης Ιωάννου, οι οποίοι μάλιστα παρουσιάστηκαν από τον κυπριακό σύλλογο.

 «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εκείνους οι οποίοι με δέχθηκαν στο όμορφο νησί της Κύπρου. Ευχαριστώ τους προπονητές που με επέλεξαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό που θα ήθελα να πω είναι ότι έχω αλλάξει αρκετές ομάδες, αλλά βλέπω ότι εδώ υπάρχει ένα όμορφο και οικογενειακό κλίμα που μας γεμίζει ευθύνες. Θέλουμε τον κόσμο να έρθει κοντά μας. Το σύνθημά μας είναι μια πόλη, μια ομάδα. Έχουμε έρθει για να βοηθήσουμε την Πάφο και να αρχίσει έτσι την ανοδική της πορεία» ήταν τα λόγια του Ιωάννου.

Από την πλευρά του ο Μελισσάς δήλωσε για την καινούργια σελίδα, που ανοίγεται στην καριέρα του: «Πιστεύω ότι η ομάδα είναι μια οικογένεια. Εμείς σαν παιδιά της είμαστε αποφασισμένοι να δουλέψουμε σκληρά στο γήπεδο με λίγα λόγια, για να ανεβάσουμε την Πάφο εκεί που πραγματικά της αξίζει».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΑΕ Πάφου αγωνίζεται στην Β’ κατηγορία της Κύπρου ενώ υπενθυμίζεται οι δύο παίκτες την περασμένη σεζόν έπαιζαν στον Λεβαδειακό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης