Βαθμολογική ανάσα πήρε ο Πανιώνιος, ο οποίος επικράτησε 3-1 του ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες», σε παιχνίδι για την 24η αγωνιστική της Super League και βγήκε από την ζώνη του υποβιβασμού. Για τον Πανιώνιο σκόραραν οι Μπουμάλ (45’ πεν.), Οικονόμου (71’) και Χατζηισαΐας (74’), ενώ για τους γηπεδούχους ισοφάρισε προσωρινά ο Τσουκαλάς (55’).

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δύο ομάδες προσπάθησαν να αποδώσουν καλό ποδόσφαιρο σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο, όπου τελικά μπήκαν τέσσερα τέρματα. Ο Πανιώνιος φαινόταν στο γήπεδο πιο δραστήριος και ανταμείφθηκε με ένα γκολ πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Μετά από υπόδειξη πέναλτι του Κουκουλάκη για χέρι του Μιχαήλ, ο Μπουμάλ ευστόχησε από τα έντεκα βήματα και άνοιξε το σκορ.

Ο ΠΑΣ στο δεύτερο μέρος προσπάθησε να ισοφαρίσει και τα κατάφερε γρήγορα. Στο 55’ με σουτ του Τσουκαλά μέσα από την περιοχή έγινε το 1-1, ενώ ο Πανιώνιος πήρε τη νίκη εκμεταλλευόμενος τις στημένες φάσεις.

Στο 71’ με κεφαλιά του Οικονόμου μετά από φάουλ του Ιμπαγάσα, ο Πανιώνιος πήρε για δεύτερη φορά το προβάδισμα, ενώ το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε στο 74’. Σε μία παρόμοια φάση, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπουμάλ, ο Χατζηισαΐας διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΑΣ Γιάννινα – Πανιώνιος 1-3 (Novasports 1)

Γκολ: 45′ πεν. Μπουμάλ (Πανιώνιος), 55′ Τσουκαλάς (ΠΑΣ Γιάννινα), 71′ Οικονόμου (Πανιώνιος), 74′ Χατζηισαΐας (Πανιώνιος)

Κίτρινες κάρτες:
Χαρίσης, Κοροβέσης, Ακόστα – Χατζηισαΐας, Οικονόμου

Κόκκινες κάρτες:


ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης):
Βελλίδης, Στρούνα, Μανιάς, Μιχαήλ, Ακόστα, Κοροβέσης, Τσουκαλάς, Ίλιτς (83′ Σαπαλίδης), Μπέριος, Τσάβες, Χαρίσης.

Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης):
Παπαδόπουλος, Τασουλής, Οικονόμου, Αργυρόπουλος, Γιάννου (90′ Μπακασέτας), Κόρμπος, Μητρόπουλος, Μπουμάλ, Ιμπαγάσα (81′ Γκέζος), Χατζηισαΐας, Κολοβός (73′ Φούντας).

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης