Με την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου στο τσεπάκι και σε πολύ καλή κατάσταση αγωνιστική και… ψυχολογική, Πλατανιάς και Αστέρας Τρίπολης κοντράρονται στα Περιβόλια (17.15-NS1).

O Άγγελος Αναστασιάδης δεν υπολογίζει τον Χουάν Αγκιλέρα Νούνιερ, ενώ αντιθέτως θα έχει στη διάθεσή του, τον Μαρσέλο Λαμπάρθε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο τεχνικός του Πλατανιά δεν έχει ανακοινώσει αποστολή, ωστόσο, υπολογίζει τους: Κηπουρό, Ζάλουντοκ, Λαζαρίδη, Ποτουρίδη, Καστέλς, Στόλερ, Τζανή, Δημήτρη, Αργυρόπουλο, Κανακούδη, Κουρτεσιώτης, Τετέ, Κάλαϊτζιτς, Δέντσα, Γκονζάλες, Μιρτσέτα, Μαραγκουδάκη, Μαρτσάκη, Τσοντάκη, Ναζλίδη, Αναστασάκο, Τσιντί και Γιακουμάκη.

Από την πλευρά του ο Σάκης Τσιώλης στην τελευταία προπόνηση είδε τον Ράγιος να ξεπερνάει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και έτσι τον συμπεριέλαβε στην αποστολή, όπως και τους Σέτι και Κάφα.

Στον αντίποδα εκτός πλάνων είναι οι Φορμίκα και Μπαρτολίνι. Ο πρώτος έχει συμπληρώσει κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του, ενώ δεύτερος δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του στον έσω πλάγιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά οι 19 εκλεκτοί του Σάκη Τσιώλη: Φούλοπ, Μπαντής, Τσαμπούρης, Γιαλούσης, Πιπίνης, Σανκαρέ, Καστέλς, Ρούσσης, Κουρμπέλης, Ουσέρο, Αλβάρεζ, Σέτι, Ναβάρο, Φραγκουλάκης, Ράγιος, Ντε Μπλάσις, Έγκον, Κάφα, Περόνε.

Επιμέλεια: Γιώργος Περράκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης