Υπό το βλέμμα 300 οπαδών του πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα η πρώτη προπόνηση του Ατρόμητου, εν όψει της νέας σεζόν.

Ο Σέρβος προπονητής των Περιστεριωτών, Ντούσαν Μπάγεβιτς με δηλώσεις του οριοθέτησε τους στόχους της ομάδας του για τη νέα χρονιά, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Πρώτο μας μέλημα είναι να μπούμε στους ομίλους του Europa League. Έχουμε όρεξη για πολλή δουλειά, θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας στο Καρπενήσι και στη συνέχεια στη Βουλγαρία για να δώσουμε τα δυο φιλικά. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για την Ευρώπη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός δήλωσε: «Η φετινή σεζόν είναι ένα στοίχημα για τον Ατρόμητο. Θέλουμε να διατηρηθούμε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και η Ευρώπη είναι για μας πρόκληση. Πρέπει να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό, ο βασικός στόχος είναι να παραμείνουμε ψηλά και να προχωρήσουμε στην Ευρώπη. Θα κάνουμε ακόμα δυο μεταγραφές στον επιθετικό τομέα».

Από τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου δηλώσεις έκαναν οι Σωκράτης Φυτανίδης, Νίκος Λαζαρίδης, Στάθης Ταυλαρίδης και Γιάννης Σκόνδρας.

Ο κεντρικός αμυντικός του συλλόγου τόνισε μεταξύ άλλων: «Πέρυσι ήταν παραπάνω από μια επιτυχημένη χρονιά, είμαστε μια ομάδα με υψηλές βλέψεις και αυτό θέλουμε να το δείξουμε και φέτος. Το περσινό δεν ήταν τυχαίο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκαν και οι δηλώσεις του αρχηγού της ομάδας, Γιάννη Σκόνδρα, που είπε: «Έχουμε νέες φιλοδοξίες, θα δουλέψουμε σκληρά για το πρώτο στόχο της ομάδας, που είναι η πρόκριση στο Γιουρόπα Λιγκ», ενώ ο νεοαποκτηθείς, Νίκος Λαζαρίδης, είπε από την πλευρά του: «Είναι μεγάλη πρόκληση για μένα το Γιουρόπα Λιγκ. Ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα με πολύ οργάνωση».

Από την πλευρά του ο Στάθης Ταυλαρίδης, επισήμανε: «Τα πράγματα είναι καλύτερα απ’ ό,τι τα περίμενα εδώ στον Ατρόμητο. Είναι ένα νοικοκυρεμένο σωματείο με μεγάλες απαιτήσεις και προσδοκίες. Θέλουμε να συνεχίσουν ανοδική πορεία με σκληρή δουλειά και θα κάνουμε τα πάντα για να φτάσουμε τον Ατρόμητο ψηλότερα».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης