Ο ΠΑΣ Γιάννινα συνέτριψε με 4-1 την Βέροια, σε παιχνίδι για την 22η αγωνιστική της Super League. Για την ομάδα της Ηπείρου σκόραραν οι Τσουκαλάς (8’), Μανιάς (15’) και Τζημόπουλος (18’, 35’), ενώ για την Βέροια μείωσε στο 45’ ο Βεργώνης.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ΠΑΣ ξεκίνησε το παιχνίδι με επιθετικές διαθέσεις και ανταμείφθηκε. Μόλις στο 3’ ο Τσουκαλάς σούταρε και ανάγκασε τον Καντιμοίρη σε εντυπωσιακή επέμβαση, ενώ το γκολ ήρθε πέντε λεπτά μετά.

Στο 8’ ο Τσάβες εκτέλεσε φάουλ, ο Καντιμοίρης έδιωξε ασθενώς και ο Τσουκαλάς άνοιξε το σκορ. Επτά λεπτά μετά, ο Καντιμοίρης έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του, η οποία κατέληξε στα δίχτυα, αφού χτύπησε στα πόδια του Μανιά.

Το 3-0 μπήκε στο 18’, όταν ο Τζημόπουλος με πλασέ νίκησε τον Καντιμοίρη, ενώ μετά τις ευκαιρίες με τους Κοροβέση (28’) και Μανιά (30’), ο Τζημόπουλος ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 4-0. Στο 45’ η Βέροια μείωσε με τον Βεργώνη να σκοράρει με προβολή, μετά από σέντρα του Μπεν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε και καταγράφηκαν οι φάσεις με τον Τσάβες στο 47’ και τον Μπεν στο 53’. Από το 80’ και μετά η Βέροια δημιούργησε τρεις φορές προϋποθέσεις για να σκοράρει, όμως το τελικό σκορ δεν άλλαξε.

ΠΑΣ Γιάννινα – Βέροια 4-1 (NOVA 3)

Γκολ: 8′ Τσουκαλάς (ΠΑΣ), 15′ Μανιάς (ΠΑΣ), 17′ Τζημόπουλος (ΠΑΣ), 35′ Τζημόπουλος (ΠΑΣ), 45′ Βεργώνης (Βέροια)

Κίτρινες: Μανιάς, Μιχαήλ – Μαραγκός, Μπεν

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Στρούνα, Μανιάς (83’ Γιάκος), Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Κοροβέσης (77′ Χαρίσης), Τσουκαλάς, Ίλιτς, Μπέριος, Τσάβες (70′ Ακόστα), Ντάσιος.

Βέροια (Κάρλος Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Μαλόν, Αμαραντίδης (46′ Bάσκες), Ραούλ Μπράβο, Μαραγκός, Όστοϊτς, Βεργώνης, Καλτσάς, Μπεν, Τάτος (66′ Κάμπορα), Ναζλίδης (63′ Ντουμίτρου).

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης