Χωρίς άγχος θα αγωνιστεί αύριο (16:00) ο Πανελευσινιακός στο Βενετόκλειο, όπως δήλωσε ο Γιώργος Σκαραφίγκας ενόψει του αγώνα με τον Κολοσσό, για την 3η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ των Ανδρών.

«Παίζουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι τηρουμένων των αναλογιών των δυο ομάδων. Ο Κολοσσός είναι πιο έμπειρος τόσο σαν σύλλογος όσο και σαν ρόστερ παικτών. Το κυριότερο όμως είναι ότι παίζει στην έδρα του. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε να αντιπαραθέσουμε το γεγονός οτι παίζουμε χωρίς άγχος, το οποίο είτε θα βγεί σε καλό είτε όχι. Από εκεί και πέρα δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο χωρίς να αλλοιώσουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας,» ήταν τα λόγια του Σκαραφίγκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του ο Γιώργος Τσιάκος επισήμανε: «Ο Κολοσσός είναι μια από τις πιο καλές και σοβαρές ομάδες του πρωταθλήματος, όπως αποδεικνύεται τα τελευταία χρόνια. Εμείς μετά από ένα πολύ καλό εντός έδρας παιχνίδι, πηγαίνουμε στη Ρόδο να παίξουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα και να είμαστε πιστοί σε ότι μας έχει πει ο προπονητής μας. Από εκεί και πέρα το πως θα εξελιχθεί το παιχνίδι κανείς δεν το ξέρει, αλλά είμαστε προετοιμασμένοι για το καλύτερο».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης