Ο Στέλιος Τσουκάνης εξέφρασε την πεποίθησή του πως ο Άρης προλαβαίνει το τρένο των πλέι οφ της Super League και πως οι παίκτες θα δώσουν τα πάντα για να συμβεί αυτό, μιλώντας στο Novasports.

Για το σημερινό παιχνίδι με τον Πανιώνιο είπε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εντός έδρας. Το πρώτο το πήραμε, ελπίζω να πάρουμε και το δεύτερο το οποίο είναι εξίσου σημαντικό. Πιστεύω ότι θέλει ιδιαίτερη προσοχή, γιατί πολλές φορές αυτά τα παιχνίδια τα βλέπεις με πιο χαλαρό τρόπο επειδή είναι στην έδρα σου, επομένως πρέπει να δώσουμε πολλή προσοχή για να το κερδίσουμε».

Για τη διαδικασία των πλέι οφ είπε:

«Έχουμε πει ότι θέλουμε να κάνουμε το απόλυτο για να διεκδικήσουμε τη θέση μας στα πλέι οφ. Βήμα-βήμα θα εκπληρώσουμε το στόχο που έχουμε βάλει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το αν προλαβαίνει ο Άρης είπε:

«Εμείς θα δώσουμε τα πάντα για να προλάβουμε! Να κάνουμε το απόλυτο, αλλά από κει και πέρα δεν είναι μόνο στο χέρι μας. Πολλά παίζονται επίσης με τις αδειοδοτήσεις, αλλά δεν θέλουμε να μπούμε σ΄ αυτό το τρυπάκι. Εμείς θα κάνουμε το καθήκον μας και αν βγει, βγήκε».

Για το αν είναι εφικτός στόχος οι πέντε νίκες στα τελευταία πέντε παιχνίδια είπε:

«Είναι εφικτό και φέτος. Είμαστε μεγάλη ομάδα, Άρης είμαστε και μπορούμε να το κάνουμε».

Για τη δική του εμπειρία στην πρώτη ομάδα είπε:

«Όταν ερχόμουν το καλοκαίρι, δεν οραματιζόμουν το ντεμπούτο μου μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης». Όλα κυλάνε ομαλά, όμορφα με πολλή δουλειά και πολύ κόπο. Δεν έχει σημασία που παίζω ως αριστερό μπακ. Εκεί με χρειάζεται ο προπονητής, εκεί παίζω. Το ότι παίζω αρκετές θέσεις, είναι καλό για την ομάδα».

Για το αν ενοχλείται που τον λένε ακόμη νεαρό είπε:

«Ναι με ενοχλεί, γιατί δεν είμαι νεαρός, πλέον. Θεωρώ τον εαυτό μου ώριμο και αν όχι έτοιμο, πάντως σε ένα καλό στάδιο ετοιμότητας. Στο εξωτερικό ένας ποδοσφαιριστής στα 19 του είναι έτοιμος, γιατί όχι και εδώ;»

Επιμέλεια: Απόστολος Αγιοστρατίτης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης