Από την αήττητη – στη φάση του Top 16 – Μπαρτσελόνα φιλοξενείται απόψε στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» ο Παναθηναϊκός, για την 12η αγωνιστική της Euroleague.

Στην παρούσα φάση οι παίκτες του Φραγκίσκου Αλβέρτη καίγονται για τη νίκη καθώς βρίσκονται στην τρίτη θέση του ομίλου (πίσω από την Μπαρτσελόνα και την Αρμάνι), δεν… χάνονται όμως, σε περίπτωση ήττας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η απόδραση από την Βαρκελώνη με το ροζ φύλλο αγώνα, πάντως πέραν από το τεράστιο προβάδισμα για πρόκριση, θα έδινε στο «τριφύλλι» την ευκαιρία να διεκδικήσει ακόμα και την δεύτερη θέση. Από την άλλη, οι Ισπανοί έχουν κλειδώσει και πρόκριση και πρωτιά και και η νίκη για αυτούς είναι θέμα… πρεστίζ αλλά και διεύρυνσης του αήττητού τους. Όμως, φαίνεται πως σε αυτό το επίπεδο δεν αντιμετωπίζουν κανένα ματς με αδιαφορία.

Αγωνιστικά, μετά από αρκετό καιρό, ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί πλήρης καθώς Τζέιμς Γκιστ και Ραμέλ Κάρι, ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους, προπονήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες και τέθηκαν στη διάθεση του κόουτς της ομάδας. Το κλίμα από τις δύο συνεχόμενες νίκες με Φενέρ και Εφές είναι καλό.

Όσο για τους γηπεδούχους; Και εκείνοι με τη σειρά τους δεν έχουν κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα που σημαίνει πως ο Τσάβι Πασκουάλ μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία), Γκρεγκόρζ Ζιεμπλίτσκι (Πολωνία) και Τσμίκιεβιτς Μάρεκ (Πολωνία).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης