Ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Παναιτωλικό και αφού επικράτησε 2-0 της Βέροιας στην Ημαθία, με γκολ των Μήτρογλου και Ντοσεβί, άνοιξε την διαφορά του από τον δεύτερο «Δικέφαλο του Βορρά» στους πέντε βαθμούς, μετά από 21 αγώνες στην Super League.

Ήττα-σοκ από τον Παναιτωλικό μέσα στην Τούμπα γνώρισε ο ΠΑΟΚ το Σάββατο. Η ομάδα του Αγρινίου με δύο γκολ του Άλβες, ο οποίος πέτυχε το νικητήριο στην τελευταία φάση του αγώνα, επικράτησε 2-1 και «πάγωσε» τον «Δικέφαλο του Βορρά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν τω μεταξύ, ο Παναθηναϊκός με πολύ καλή εμφάνιση επικράτησε 3-0 του Πλατανιά στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία ο Πανιώνιος επικράτησε 2-1 του Πανθρακικού, ενώ η Καλλονή νίκησε με την βοήθεια του δυνατού αέρα τον Αστέρα Τρίπολης.

Την Κυριακή η Ξάνθη επικράτησε 2-1 του Λεβαδειακού στη Βοιωτία και ο ΠΑΣ Γιάννινα με το ίδιο σκορ επιβλήθηκε της Κέρκυρας.

Ο Ατρόμητος αναμένεται να πάρει τη νίκη χωρίς αγώνα απέναντι στον ΟΦΗ, ενώ το ίδιο ισχύει και για το παιχνίδι Εργοτέλης-Νίκη Βόλου, αφού η ομάδα της Μαγνησίας αποχώρησε από το πρωτάθλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής

Σάββατο 31 Ιανουαρίου
Πανιώνιος – Πανθρακικός 2-1
ΑΕΛ Καλλονής – Αστέρας Τρίπολης 1-0
19:30 ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός 1-2

Κυριακή 1 Φεβρουαρίου

Παναθηναϊκός – Πλατανιάς 3-0
Λεβαδειακός – Ξάνθη 1-2
ΠΑΣ Γιάννινα – Κέρκυρα 2-1
Βέροια – Ολυμπιακός 0-2

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης