Σε ένα παιχνίδι για την 21η αγωνιστική της Super League με πρωταγωνιστή τον δυνατό αέρα η Καλλονή επικράτησε 1-0 του Αστέρα Τρίπολης. Το γκολ μπήκε στο 75’, με τον Τσαμπούρη να έχει τη βοήθεια των… Μποφόρ!

Πατήστε εδώ και δείτε το γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αστέρας Τρίπολης έχει στο πρώτο μέρος τον αέρα… σύμμαχο, αλλά δεν κατάφερε να τον εκμεταλλευτεί. Η μεγαλύτερη ευκαιρία χάθηκε στο 27ο λεπτό. Ο Σκούρτης βρέθηκε απέναντι από τον Χογκ, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα της Καλλονής.

Στο δεύτερο μέρος οι… δυνάμεις της φύσης βοήθησαν την Καλλονή, η οποία το εκμεταλλεύτηκε και με ένα γκολ αναδείχθηκε νικήτρια. Αρχικά, στο 65’ ο Τσαμπούρης δοκίμασε την τύχη από πολύ μακριά, όμως ο Κοσίτσκι έδιωξε σε κόρνερ, ενώ δέκα λεπτά μετά ήρθε το γκολ.

Ο πρώην παίκτης του Αστέρα «κρέμασε» από πολύ μακριά τον Κοσίτσκι και πέτυχε το 1-0, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Οι Αρκάδες έχασαν ευκαιρία με τον Γιαννιώτα στο 90ο λεπτό, ο οποίος δεν μπόρεσε να σκοράρει με προβολή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καλλονή – Αστέρας Τρίπολης 1-0 (Novasports 1)

Γκολ: 74′ Τσαμπούρης

Κίτρινες κάρτες: Χουάνμα, Λεοζίνιο, Κεϊτά – Σανκαρέ, Ιγκλέσιας, Γκοϊάν

Κόκκινες κάρτες:

Καλλονή (Βαγγέλης Βλάχος): Χογκ, Αναστασιάδης, Αντέτζο, Κεϊτά, Μίνγκας (62′ Γιορέντε), Μαρσέλο (62′ Καλτσάς), Πιπίνης, Τσαμπούρης, Λεοζίνιο (82′ Χωριανόπουλος), Μανούσος, Χουάνμα.

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Κοσίτσκι, Κιτόκο (83′ Ζησόπουλος), Λούι, Σανκαρέ, Γκοϊάν, Κουρμπέλης (77′ Μούκαμ), Μουνάφο, Ρόλε, Γιαννιώτας, Πάρα, Σκούρτης (69′ Ιγκλέσιας).

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης