«Φαρδιά – πλατιά» έβαλε ο Ράφικ Τζιμπούρ την υπογραφή του στην ευρεία νίκη (4-0) του Ολυμπιακού, καθώς βρήκε τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα δύο φορές.

Ο Αλγερινός επιθετικός, μετά το τέλος του αγώνα με τους Βοιωτούς, τόνισε ότι η ομάδα του θα παρουσιαστεί καλύτερη στα προσεχή ματς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι σε καλό δρόμο. Ανεβαίνουμε σε δύναμη ως ομάδα και ανεβαίνω και εγώ. Είναι εμφανές ότι μπορούμε να τα πάμε ακόμα καλύτερα στο μέλλον και όσο περνούν τα παιχνίδια. Μπορούμε να βελτιωθούμε κι άλλο και γι’ αυτό θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Υπάρχουν πολλοί νέοι παίκτες και καινούργιο τεχνικό τιμ στον σύλλογο. Ωστόσο, πιστεύω ότι με τη δουλειά θα μπορέσουμε να βελτιωθούμε» ήταν αρχικά τα λόγια του «τρομοκράτη».

Για το ξεκίνημα των «ερυθρόλευκων» στο φετινό πρωτάθλημα, ο Αλγερινός επιθετικός είπε: «Ξεκινήσαμε καλά τις υποχρεώσεις μας τη φετινή σεζόν. Ωστόσο, έρχονται πολύ δύσκολα παιχνίδια και είναι στο χέρι μας να αποδείξουμε τι μπορεί να κάνει ο Ολυμπιακός».

Αναφορικά με το αν η διακοπή θα μπορέσει να βοηθήσει επιπλέον τον Ολυμπιακό, ο Τζιμπούρ τόνισε: «Βασικά, εγώ δεν θα έχω καμία διακοπή, γιατί θα αγωνιστώ με την Αλγερία. Θα είναι καλό για αυτούς που θα μείνουν να δουλέψουν περισσότερο, ώστε να βελτιωθούν σε όλους τους τομείς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης