Tις πολύτιμες υπηρεσίες του Σέρχιο Αγουέρο θα στερηθεί η Μάντσεστερ Σίτι στο εκτός έδρας ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την προσεχή Τρίτη (25/3), σύμφωνα με δηλώσεις του προπονητή των «πολιτών», Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Ο Αργεντινός στράικερ, που φέτος είναι ο πρώτος σκόρερ της Σίτι με 15 τέρματα, τραυματίστηκε στον αγώνα ρεβάνς με την Μπαρτσελόνα, την περασμένη Τετάρτη (12/3), για την φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν υπάρχει καμία ελπίδα να παίξει εναντίον της Γιουνάιτεντ. Λογικά θα επανέλθει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων προς το τέλος της επόμενης εβδομάδας και ίσως προλάβει τον αγώνα με την Άρσεναλ (29/3) στο Λονδίνο» δήλωσε ο Χιλιανός προπονητής.

Ο Πελεγκρίνι σχολίασε και τις φήμες που ακούγονται για μεταγραφή του Αγουέρο στην Μπαρτσελόνα λέγοντας: «Δεν μπορούμε κάθε εβδομάδα να διαψεύδουμε τις φήμες που ακούγονται για παίκτες που είτε έρχονται στην ομάδα είτε αποχωρούν απο αυτήν. Ο Αγουέρο είναι παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι, είναι πολύ ευχαριστημένος εδώ, όπως και ο σύλλογος μαζί του».

Οι «πολίτες» το Σάββατο αντιμετωπίζουν εντός έδρας την Φούλαμ και, εκτός του προαναφερθέντα Αγουέρο, νοκ άουτ είναι και ο Ματίγια Νάστασιτς ενώ επιστρέφει ο Στέβαν Γιόβετιτς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης