Με τον Ράφαελ Μπενίτεθ στον πάγκο θα πορευτεί στην Premier League η Νιουκάστλ. Οι συζητήσεις με τον ιδιοκτήτη των «ανθρακωρύχων» Μάικ Άσλεϊ είχαν αίσιο τέλος, με τους δύο άνδρες να συζητούν και για τον προγραμματισμό της νέας σεζόν.

«Η Νιουκάστλ μπορεί να επιβεβαιώσει ότι πραγματοποιήθηκε η συνάντηση ανάμεσα στον ιδιοκτήτη του συλλόγου Μάικ Άσλεϊ, τον διευθυντή του τμήματος Λι Τσάρνλι και του προπονητή Ράφαελ Μπενίτεθ. Συμφωνήθηκε από όλες τις πλευρές ότι η συνάντηση ήταν άκρως θετική και εποικοδομητική. Συζητήθηκε και ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς, συμπεριλαμβανομένων των μεταγραφών και των δανεικών παικτών, με την προοπτική να ενισχυθεί η ομάδα για το πρωτάθλημα της Premier League» ανέφερε η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μπενίτεθ, ο οποίος κατάφερε να επαναφέρει τους «ανθρακωρύχους» στα μεγάλα σαλόνια του αγγλικού ποδοσφαίρου, τόνισε από τη μεριά του: «Είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα της συνάντησης και τη θετική σκέψη που είχαμε όλοι για να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε την ομάδα, όπως ξεκινήσαμε να κάνουμε αυτήν την περίοδο. Μπροστά μας θα υπάρξουν προκλήσεις, το καλοκαίρι δεν θα είναι εύκολο, αλλά η σκληρή δουλειά που έχουμε ξεκινήσει θα συνεχιστεί με στόχο τη βελτίωση της Νιουκάστλ σε όλα τα επίπεδα. Εύχομαι στους οπαδούς να περάσουν καλό καλοκαίρι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης