Η Γιουβέντους απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης για τα ημιτελικά του Champions League, καθώς επικράτησε στο Τορίνο 3-0 της Μπαρτσελόνα, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι. Η «Βέκια Σινιόρα» προηγήθηκε με δύο γρήγορα γκολ του Πάουλο Ντιμπάλα στο 7ο και το 22ο λεπτό, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 55’ ο Τζόρτζιο Κιελίνι.

Οι Ιταλοί άσκησαν πολύ μεγάλη πίεση από το πρώτο σφύριγμα της αναμέτρησης και προειδοποίησαν στο 3΄, με τον Ιγκουαΐν να παίρνει την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα πάνω στον Τερ Στέγκεν. Τέσσερα λεπτά μετά άνοιξαν το σκορ με εξαιρετικό γκολ του Ντιμπάλα, που εκτέλεσε τον Γερμανό τερματοφύλακα, ενώ στο 21’ ο Μπουφόν βρήκε την μπάλα όσο χρειαζόταν για να τη στείλει κόρνερ στο πλασέ του Ινιέστα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα λεπτό αργότερα ήταν και πάλι ο Ντιμπάλα που νίκησε για δεύτερη φορά τον Τερ Στέγκεν με εν κινήσει αριστερό σουτ και έδωσε… αέρα δύο γκολ στους Ιταλούς.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπαρτσελόνα ανέβασε ρυθμό και στο 47΄ ο Μέσι έχασε μεγάλη ευκαιρία πλασάροντας δίπλα από το δοκάρι του Μπουφόν. Στο 55΄ ο Κιελίνι, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα χτύπησε πρώτα στο δεξί δοκάρι κι εν συνεχεία κατέληξε στα δίχτυα των Ισπανών για το τελικό 3-0!

Γιουβέντους – Μπαρτσελόνα 3-0 (Cosmote Sport 2)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γκολ: 7′, 22′ Ντιμπάλα, 55′ Κιελίνι

Κίτρινες κάρτες: Ντάνι Άλβες, Μάντζουκιτς, Κεντίρα, Λεμινά – Σουάρες, Ινιέστα, Ουμτιτί

Κόκκινες κάρτες:


Γιουβέντους (Μαξ Aλέγκρι):
Μπουφόν, Ντάνι Άλβες, Μπονούτσι, Κιελίνι, Άλεξ Σάντρο, Κεντίρα, Πιάνιτς (89′ Μπαρτζάλι), Κουαδράδο (73′ Λεμινά), Ντιμπάλα (81′ Ρινκόν), Μάντζουκιτς, Ιγκουαΐν.

Μπαρτσελόνα (Λουίς Ενρίκε):
Τερ Στέγκεν, Πικέ, Ουμτιτί, Σέρχι Ρομπέρτο, Ματιέ (46′ Αντρέ Γκόμες), Μασεράνο, Ράκιτιτς, Ινιέστα, Μέσι, Νεϊμάρ, Σουάρες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης