Ο Στίβεν Τζέραρντ επέστρεψε στη Λίβερπουλ, καθώς η μεγάλη δόξα των «κόκκινων» πέρασε στις αρχές Φεβρουαρίου εκ νέου την πόρτα του προπονητικού κέντρου της διάσημης αγγλικής ομάδας για να ξεκινήσει την καινούργια του δουλειά, ως επικεφαλής των τμημάτων υποδομής του συλλόγου.

Ο θρυλικός άσος τους τελευταίους μήνες έχει ηγετικό ρόλο στη φάση της επαγγελματικής ανάπτυξης των νεαρών ποδοσφαιριστών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει πολύ γρήγορα τους ανθρώπους του συλλόγου, που σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο έχουν πάρει την απόφαση να του δώσουν την τεχνική ηγεσία της ομάδας για παίκτες κάτω των 18 ετών από την επόμενη σεζόν. Έτσι, ο Τζέραρντ ετοιμάζεται να ξεκινήσει την προπονητική του καριέρα.

Ο 36χρονος Τζέραρντ μέτρησε 710 εμφανίσεις φορώντας την κόκκινη φανέλα, όντας ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες στην ιστορία της Λίβερπουλ. Έπειτα από μια περίοδο 18 μηνών στις Ηνωμένες Πολιτείες με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι, τα νέα καθήκοντά του σημαίνουν την επιστροφή στην ομάδα όπου έζησε 17 χρόνια ως επαγγελματίας. Ο πρώην αρχηγός της Λίβερπουλ και της Εθνικής Αγγλίας αποσύρθηκε από το ποδόσφαιρο τον Νοέμβριο του 2016.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης