Στον μεγάλο αριθμό λαθών (21) στα οποία υπέπεσαν οι παίκτες του απέδωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας την ήττα της Μπαρτσελόνα από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την 19η αγωνιστική της Euroleague.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός των Καταλανών δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: «Ήταν ένα σκληρό και κλειστό παιχνίδι, όπως το περιμέναμε. Κάποιες λεπτομέρειες έκριναν το αποτέλεσμα. Αν κοιτάξει κάποιος τη στατιστική, θα δει ότι είχαμε 12 περισσότερες επιθέσεις, καλύτερα ποσοστά στα σουτ. Κάναμε, όμως, πολλά λάθη, που είναι πολύ σημαντικό στοιχείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Ήταν ο κρίσιμος παράγοντας στο παιχνίδι, αυτός που έκρινε τον νικητή. Ο Παναθηναϊκός βρήκε ευκαιρίες να σκοράρει στο ανοιχτό γήπεδο. Για εμάς ήταν δύσκολο να αντιδράσουμε σε αυτό. Όταν τα λάθη σου δίνουν εύκολους πόντους στον αντίπαλο, πέφτει η ψυχολογία σου. Πρέπει να περιορίσουμε τέτοιου είδους λάθη, να έχουμε καλύτερες και πιο ξεκάθαρες αποφάσεις. Μόνο έτσι θα έχουμε την ευκαιρία να κερδίζουμε τα παιχνίδια».

Σε ερώτηση για τον αν μπορούν οι πολλοί τραυματισμοί που έχει η Μπαρτσελόνα να της στερήσουν την είσοδο στα πλέι οφ ο Μπαρτζώκας είπε: «Δεν μπορώ να φοβάμαι ή να σκέφτομαι κάτι. Μπαίνεις και παίζεις στον ανταγωνισμό. Από την αρχή της χρονιάς έχουμε πάρα πολλά προβλήματα με τραυματισμούς, που έχουν δημιουργήσει θέμα στην ψυχολογία μας. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια για εμάς, ούτε χρόνος για να σκεφτούμε κάτι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης