Ανακοίνωση αναφορικά με τον μπασκετικό camp που θα διεξαχθεί από 19 Ιουνίου έως 30 Ιουνίου εξέδωσε η Ένωση Ιλίου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ενημερώνουμε τους αθλητές/τριες του συλλόγου μας αλλά και άλλων συλλόγων ότι ο σύλλογός μας για 5η συνεχή χρονιά διοργανώνει ένα καθαρά μπασκετικό camp!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To camp θα διεξαχθεί στο Β κλειστό Ιλίου (Κακούρης) με άριστες συνθήκες (κλιματισμός) για τη χρονική περίοδο από 19 Ιουνίου έως 30 Ιουνίου από τις 09.00 έως τις 13.30 μόνο τις καθημερινές.

Το camp θα λειτουργήσει με σταθμούς όπου οι συμμετέχοντες θα διδαχθούν τα βασικά του μπάσκετ από έμπειρο προπονητικό team ενώ θα υπάρχει εξειδικευμένος σταθμός ευλυγισίας-αύξησης δύναμης και εκρηκτικότητας.

Η εμπειρία των τελευταίων ετών, η αποκτηθείσα τεχνογνωσία και τα μελετημένα προπονητικά προγράμματα που διαφοροποιούνται και βελτιώνονται κάθε χρόνο αποτελούν την εγγύηση για μια ακόμα επιτυχημένη διοργάνωση!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φέτος θα τρέξουμε κι ένα πιλοτικό πρόγραμμα που απευθύνεται σε μικρούς «αθλητές» γεννημένους τα έτη 2008 – 2009 και 2010 ! Έχουν ήδη δρομολογηθεί όλες οι απαιτούμενες ενέργειες ώστε αυτό το πιλοτικό πρόγραμμα, να καθιερωθεί σε θεσμό!

Περισσότερες πληροφορίες θα δοθούν από τους coach των τμημάτων, από το φυλλάδιο που θα εκδοθεί σε λίγες μέρες και από το σάιτ του συλλόγου.

Αθλητές/τριες άλλων συλλόγων μπορούν να ενημερώνονται από τον αντιπρόεδρο της Ένωσης Ιλίου κ. Μπέλλα Στέργιο 69 73 79 37 98 και τον Υπεύθυνο Οργανωτικού κ. Κατσούλη Νικόλαο 69 37 90 18 21».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης