Στην ενσωμάτωση του Βασίλη Σπανούλη για πρώτη φορά φέτος σε αγώνα Euroleague αναφέρθηκε στις δηλώσεις στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για την Ισπανία, ο Μπράιαν Ρόμπερτς.

Ο Αμερικανός άσος τόνισε πως η ομάδα του Πειραιά είναι πιο ολοκληρωμένη με τον ηγέτη της, ενώ έδωσε έμφαση στο έξτρα κίνητρο που θα έχει ο Έρικ Γκριν αγωνιζόμενος κόντρα στην περυσινή ομάδα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ρόμπερτς επισήμανε αρχικά για το παιχνίδι με τη Βαλένθια: «Θα πρέπει να μπούμε γνωρίζοντας πως οι αντίπαλοί μας είναι πεινασμένοι για νίκη. Παίζουν στην έδρα τους, παίζουν πολύ καλά, παίζουν γρήγορα! Οπότε θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να μην ξεχάσουμε πως πεινούν για νίκη».

Για τις εξαιρετικές εμφανίσεις του Ερικ Γκριν με τη φανέλα της Βαλένθια, ο Ρόμπερτς υπογράμμισε: «Σίγουρα για τον Γκριν είναι ένα παιχνίδι με έξτρα κίνητρο. Θα έρθει έτοιμος να παίξει δυνατά. Είναι παίκτης “κλειδί” για την ομάδα του, οπότε θα πρέπει να τον σταματήσουμε. Ανυπομονούμε για την πρόκληση και θα είναι ομαδική δουλειά το να μπορέσουμε να τον σταματήσουμε».

Στο τέλος, ο Ρόμπερτς είπε για την επιστροφή του Σπανούλη, αλλά και την απουσία του Μάντζαρη: «Έχουμε πιο ολοκληρωμένη ομάδα με τον Βασίλη. Μας λείπει ο Μάντζαρης, αλλά ο Βασίλης είναι ο ηγέτης της ομάδας μας. Ξέρω πως είναι έτοιμος και χαρούμενος που επέστρεψε. Ανυπομονούμε όλοι να τον δούμε στο παρκέ και να παίζουμε μαζί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης