Ο Ατρόμητος σκαρφάλωσε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, καθώς επικράτησε 1-0 της ΑΕΚ στο ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η 8η αγωνιστική της Super League. Οι Περιστεριώτες που παραμένουν αήττητοι πήραν τη νίκη με γκολ του Ντάουντα στο 55ο λεπτό.

Πατήστε εδώ και δείτε το γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ, λόγω τιμωρίας της ΑΕΚ, οι δύο ομάδες δυσκολεύτηκαν να βρουν ρυθμό, με την Ένωση να διατηρεί την κατοχή, χωρίς να μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρίες.

Μετά από ένα πρώτο μέρος, που δεν σημειώθηκε κλασική φάση, η ΑΕΚ απείλησε στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου. Μόλις στα πρώτα 20 δευτερόλεπτα από αδράνεια της άμυνας των φιλοξενούμενων, η μπάλα έφτασε στον Μάνταλο που πλάσαρε πάνω από τον Γιαννιώτη, αλλά ο Ατρόμητος σώθηκε από το δοκάρι. Με αιχμή του δόρατος τον Αμρ Ουάρντα που ταλαιπώρησε τους γηπεδούχους και τον Σπύρο Ρισβάνη να δεσπόζει στο κέντρο της άμυνας, οι Περιστεριώτες έφεραν υπό τον έλεγχό τους τον αγώνα.

Στο 55΄ μάλιστα ο Ατρόμητος σκόραρε και κατάφερε να πάρει τη νίκη. Από εξαιρετική προσπάθεια του Βασιλακάκη, ο Ντάουντα με σουτ πάνω στην κίνηση από το σημείο του πέναλτι έγραψε το 1-0. Η ΑΕΚ δημιούργησε δύο καλές ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει, την ώρα που ο Ατρόμητος προσπάθησε να θωρακίσει την άμυνά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ένωση προσπαθούσε να σπάσει την άμυνα των φιλοξενούμενων, αλλά δεν τα κατάφερε και έτσι στο τέλος ο Ατρόμητος πανηγύρισε την ιστορική νίκη που τον έφερε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Super League.

ΑΕΚ – Ατρόμητος 0-1 (Novasports 1)

Γκολ: 55′ Ντάουντα

Κίτρινες κάρτες:
Λιβάγια, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος – Μπουσούλατζιτς, Κιβρακίδης, Ντάουντα

Κόκκινες κάρτες:


ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ):
Ανέστης, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος (65′ Γκάλο), Τσόσιτς, Λόπες, Γαλανόπουλος, Σιμόες, Χριστοδουλόπουλος (46′ Μπακασέτας), Μάνταλος, Λιβάγια, Αραούχο (70′ Πατίτο).

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι):
Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Χατζηϊσαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Μπουσούλατζιτς (86′ Ζησόπουλος), Βασιλακάκης, Ούμπιδες (66′ Κυριακίδης), Ουάρντα, Ντιγκινί, Ντάουντα (65′ Καρασαλίδης).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης