Η έκθεση του παρατηρητή του ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ έφτασε στην ΚΕΔ και έγινε γνωστή περίπου μία εβδομάδα μετά τον αγώνα που έφερε την διακοπή του πρωταθλήματος.

Ο Μιχάλης Καλαθενός υποστηρίζει ότι το γκολ του Φερνάντο Βαρέλα ήταν κανονικό και κακώς ακυρώθηκε, τονίζοντας ότι ο Μαουρίσιο δεν επηρεάζει το οπτικό πεδίο του τερματοφύλακα Μπάρκα, ούτε του δημιούργησε πρόβλημα στην προσπάθεια του να αποκρούσει, ούτε επηρέασε με την κίνηση του άλλον ποδοσφαιριστή της φιλοξενούμενης ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως γίνεται αντιληπτό μετά την έκθεση οι ευθύνες που βαραίνουν τον διαιτητή Γιώργο Κομίνη και τον βοηθό του, Κωνσταντίνο Ποντίκη, είναι πολλές και αναμένεται η ΚΕΔ να τιμωρήσει βαριά τους δύο υπεύθυνους για τις αποφάσεις στο ντέρμπι των δικεφάλων.

Ο παρατηρητής χρεώνει τον Κομίνη για την λάθος απόφαση στο επίμαχο γκολ, αλλά και για τους χειρισμούς του στην εξέλιξη του ματς που έφερε και την οριστική διακοπή. Σε ότι αφορά τον βοηθό Ποντίκη αναφέρει πως ενώ αρχικά κατευθύνθηκε προς την σέντρα, δείχνοντας ότι το γκολ πρέπει να μετρήσει, εν συνεχεία άλλαξε την απόφασή του και με όλη αυτή την αναποφασιστικότητα ήταν συνυπεύθυνος για όσα ακολούθησαν στο γήπεδο της Τούμπας.

Τόσο ο Κομίνης, όσο και ο Ποντίκης αναμένεται να παραπεμφθούν και δύσκολα θα σφυρίξουν ξανά μέχρι την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος της Super League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης