Η ΑΕΚ επικράτησε 3-0 του Πλατανιά στα Περιβόλια, σε παιχνίδι για την 16η αγωνιστική της Super League. Ο Μπαρμπόσα στο 26’ και το 31’ πέτυχε τα δύο γκολ της Ένωσης, ενώ το 3-0 πέτυχε στο 81’ ο Τζεμπούρ.

Η ΑΕΚ κατάφερε να μετατρέψει σε γκολ τις δύο πρώτες ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν και έτσι έφτασε σε μία άνετη επικράτηση. Στο 26’ μετά από κλέψιμο του Αραβίδη στον χώρο του κέντρου, η μπάλα έφτασε στον Βάργκας στα αριστερά. Εκείνος έκανε τη σέντρα και ο Μπαρμπόσα με τακουνάκι σκόραρε και πέτυχε το 1-0.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πέντε λεπτά μετά ο Ντίντακ πέρασε τη μπάλα στον Αραβίδη, ο οποίος έκανε την ασίστ στον Μπαρμπόσα, που σκόραρε για δεύτερη φορά και στην ουσία έβαλε πρόωρο τέλος στο ματς. Από την πλευρά του ο Πλατανιάς θα μπορούσε να μειώσει πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, όμως ο Ανέστης με πολύ καλή επέμβαση σταμάτησε την προσπάθεια του Μιλούνοβιτς.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 62’, ο Κουλιμπαλί σούταρε, αλλά η μπάλα κατέληξε δίπλα από το δεξί δοκάρι, ενώ την ίδια τύχη είχε και η κεφαλιά του τρία λεπτά αργότερα.

Ο Ραφίκ Τζεμπούρ πέρασε στο γήπεδο στο 68’ και στο 81’ διαμόρφωσε το τελικό σκορ με σουτ στην κίνηση. Νωρίτερα, στο 76’ ο Ράμος είδε αυστηρή κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Σιμόες και ένα λεπτό αργότερα άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες για φάουλ και πάλι στον Πορτογάλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλατανιάς – ΑΕΚ 0-3 (Novasports 2)

Γκολ: 26’, 31’ Μπαρμπόσα, 83’ Τζεμπούρ

Κίτρινες κάρτες: Μιλούνοβιτς, Ράμος – Ντίντακ, Κορδέρο

Κόκκινες κάρτες: 77’ Ράμος

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος):
Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Σκαρντοβέλι, Ιτούα, Μπανανά, Γκνιάτιτς, Μουνάφο, Ανγκούλο (46′ Ράμος), Μιλούνοβιτς (78′ Γκόμες), Ντίνας (63′ Γουνδουλάκης), Μενδρινός

ΑΕΚ (Γκουστάβο Πογέτ):
Ανέστης, Γκάλο, Ντίντακ, Άρθο, Κολοβέτσιος, Σιμόες, Γιόχανσον (83′ Κορδέρο), Μάνταλος, Μπαρμπόσα (68′ Τζεμπούρ), Βάργκας (68΄ Λαμπρόπουλος), Αραβίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης