Η ΑΕΚ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» στο παιχνίδι για την 30η αγωνιστική της Super League. Μία εβδομάδα πριν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, κόντρα στον ΠΑΟΚ, η Ένωση παρατάχθηκε με αλλαγές και έμεινε πίσω στο σκορ από το γκολ του Λίλα στο 38’. Το 1-1 σημείωσε στο 80’ ο Πατίτο Ροντρίγκες.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο με πολλές αλλαγές, καθώς το ματς δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον, ενώ ο Μανόλο Χιμένεθ προσπάθησε να προστατεύσει και να ξεκουράσει παίκτες εν όψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας και των πλέι οφ.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 38ο λεπτό με τον Άντι Λίλα να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ στη φετινή Super League, όταν σούταρε έξω από την περιοχή και από λάθος υπολογισμό του Μπάρκα η μπάλα κατάληξε στην δεξιά του γωνία.

Η ΑΕΚ δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά ο Πασχαλάκης ήταν σε πολύ καλή κατάσταση πραγματοποιώντας δύσκολες επεμβάσεις τόσο στην κεφαλιά του Πέκχαρτ στο 10΄ όσο και στο σουτ του Αϊντάρεβιτς στο 54΄.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 80΄ ο Πατίτο Ροντρίγκες με φανταστικό σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε ένα θαυμάσιο γκολ και ισοφάρισε σε 1-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ 1-1 (Novasports 5)

Γκολ: 38′ Λίλα – 80′ Πατίτο

Κίτρινες κάρτες:
Βάργκας

Κόκκινες κάρτες:


ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης):
Πασχαλάκης, Μιχαήλ, Ζάιρο, Νικολιάς, Ναδάλες (52′ Κούτρης), Λίλα, Μαυροπάνος, Γαρουφαλιάς, Καρανίκας, Μαμπουλού, Ακόστα.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ):
Μπάρκας, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Κολοβέτσιος, Βινίσιους, Αϊντάρεβιτς, Σιμόες (74′ Γαλανόπουλος), Βάργκας (59′ Πατίτο), Μπακασέτας, Αλμέιδα (67′ Μάνταλος), Πέκχαρτ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης