Πανευτυχής για την κατάκτηση του πρωταθλήματος εμφανίστηκε μετά το ματς ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι η ομάδα του άξιζε τον τίτλο.

«Μετά 24 χρόνια το αξίζαμε. Η ομάδα το άξιζε και είναι απόλυτα δίκαιο αυτό που έγινε. Να μην αμφιβάλλει κανείς. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, ίσως περιμέναμε να πάρουμε το πρώτο πρωτάθλημα στο γήπεδό μας, αλλά το πήραμε πιο νωρίς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τη συνέχεια ο ιδιοκτήτης της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ σχολίασε: «Προσπαθούμε και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια. Έχουμε δρόμο μπροστά μας, είμαστε σε καλό δρόμο. Ο κόσμος είναι χαρούμενος, άξιζε να πάρει αυτή την χαρά. Του έλειπε πολλά χρόνια το πρωτάθλημα γι΄ αυτό ήρθαν από όλη την Ελλάδα και γέμισαν το ΟΑΚΑ».

Σε ερώτηση για το αν φοβάται κάτι ενόψει της συνέχειας απάντησε: «Ποτέ δεν φοβόμουν, ούτε φοβάμαι κάτι, τι να φοβηθώ;», ενώ όταν ρωτήθηκε εάν θα μείνει ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και την επόμενη χρονιά, απέφυγε να κάνει γνωστές τις προθέσεις της διοίκησης: «Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει και δεν θα το πούμε νωρίτερα στις κάμερες».

Για το αν αισθάνεται δικαιωμένος με τον τίτλο, επισήμανε: «Τα παιδιά δικαιώθηκαν όχι εγώ», ενώ ευχήθηκε να συνεχιστεί η μάχη αρκετών ομάδων για τον τίτλο και την επόμενη περίοδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήταν πολύ ωραίο αυτό που συνέβη, τρεις-τέσσερις ομάδες να διεκδικούν τον τίτλο. Μακάρι να έχουμε ανάλογη εξέλιξη και του χρόνου. Τώρα μπροστά μας έχουμε το κύπελλο», υπογράμμισε.

Πάντως η ατάκα που «σημάδεψε» τις δηλώσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη ήταν αυτή σχετικά με τις δικαστικές αποφάσεις που εκκρεμούν: «Δεν θέλω να κάνω δηλώσεις, είμαστε χαρούμενοι που πήραμε το πρωτάθλημα.

Τα υπόλοιπα να τα πείτε εσείς (δημοσιογράφοι), είναι αστείο 30-40 ημέρες να μην έχουν βγει αποφάσεις»,

Όταν ρωτήθηκε δε για το αν ανησυχεί για την ετυμηγορία της επιτροπής εφέσεων σχετικά με την τύχη του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ο «ισχυρός άνδρας» της Ένωσης είπε: «Αστεία πράγματα μετά από 30-40 μέρες να μην υπάρχει απόφαση. Εμείς μπήκαμε να παίξουμε μπάλα και το διακόψανε. Μόνο μάο-μάο κι ανθρωποφάγοι τα κάνουν αυτά. Αν είναι μάο-μάο ας τολμήσουν».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης