Στις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του στάθηκε, όπως ήταν φυσικό, ο Μανόλο Χιμένεθ. Σε ένα ματς που η ΑΕΚ θα μπορούσε να καθαρίσει εύκολα, επικράτησε με το «αγχωτικό» 1-0 απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης και ο Ισπανός τεχνικός δήλωσε:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος με το παιχνίδι που κάναμε. Από το πρώτο λεπτό θα μπορούσε να έχει ανοίξει το σκορ. Δεν μπορώ να θυμηθώ ξεκάθαρη φάση του Αστέρα. Το ματς δεν πήγε έτσι όπως το περίμενα, γιατί ο Αστέρας είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Συνήθως οι επιθετικοί κρίνονται από τα γκολ που πετυχαίνουν, αλλά σήμερα ο Αραούχο έκανε εκπληκτικό παιχνίδι. Έδωσα συγχαρητήρια σε όλους, αλλά ειδικά στον Αραούχο τού είπα να συνεχίσει έτσι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σήμερα ο Γκάλο έχει παίξει σε 3 διαφορετικές θέσεις και έχει βοηθήσει για τη νίκη. Ο Χουλτ έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι μετά από τόσο καιρό που ήταν απών. Ένας τέλειος ποδοσφαιριστής για την ΑΕΚ. Αλλά εμείς είμαστε μία ομάδα. Αν κάποια στιγμή κατακτήσουμε κάτι θα οφείλεται στην ομάδα.

Είναι αλήθεια ότι έχουμε πρόβλημα με κάποιους τραυματισμούς. Δεν είμαστε καθόλου τυχεροί. Η απώλεια του Κονέ είναι πολύ σημαντική και αισθάνομαι ένοχος γιατί δεν ήθελα να παίξει παραπάνω από 30 λεπτά. Όμως έπρεπε να μπει νωρίτερα για να μας βοηθήσει να πάρουμε τη νίκη. Τον χρειαζόμαστε για να βγάλει τις πάσες στους επιθετικούς, αλλά δυστυχώς τον χάσαμε. Τώρα πρέπει να σκεφτούμε κάτι καινούριο εν όψει του αγώνα με την Ντιναμό την επόμενη Πέμπτη.

Το ματς με τον Απόλλωνα (0-0) ήταν θλιβερό γιατί έβλεπες 11 παίκτες να κρέμονται από τα δοκάρια για να μη βάλουμε γκολ! Σε τέτοια ματς όταν δεν μπαίνει γκολ, ο χρόνος κυλάει πιο γρήγορα και υπάρχει άγχος. Αν δεν είχαμε νικήσει, θα συζητούσαμε για το πόσο άτυχοι ήμασταν. Μου λένε ότι το σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί, αλλά εγώ απαντάω ότι χάσαμε και 4-5 πεντακάθαρες ευκαιρίες. Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο στα τελειώματα και να έχουμε την ίδια ένταση, γιατί η ΑΕΚ παίζει καλό ποδόσφαιρο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Σάββας Παντελίδης δήλωσε:

«Ήταν ένα ματς που χωρίστηκε σε τρία μέρη. Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ είναι πολύ καλύτερη. Υπάρχει μετά ένα 15λεπτο του β΄ ημιχρόνου όπου ισορροπήσαμε αλλά δεχτήκαμε το γκολ, ενώ στο τέλος προσπαθήσαμε να επιτεθούμε.

Μετά το γκολ η ΑΕΚ έμεινε χωρίς χαφ κι εμείς βγήκαμε μπροστά. Αυτό συμβαίνει γιατί όταν δέχεσαι γκολ μετά δεν έχεις κάτι να χάσεις και κυκλοφορείς τη μπάλα με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Νομίζω ότι το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης